kokeapparat

Planløsning og teknisk kvalitet gjør Grandezza 27 OC til en kompakt og praktisk familieturbåt.
Da Viksund 320 St. Cruz ble lansert i 2007, ble den godt mottatt. 335 St. Cruz bygger videre på denne modellen og er en finslepen, litt forlenget 320. Med små justeringer er produsenten i mål med en flott familiebåt.
Engang var 27 fot en stor båt – i dag må den regnes som liten. Det er et tegn i tiden at de store produsentene lanserer små modeller som sine største nyheter. Nimbus 27 S/HT er et godt eksempel på en liten bobåt som har det aller meste – unntatt nok sitteplasser.
Jakob Sande skrev om sin ferd fra Sunnfjord til Rio. Stikk motsatt vei går Schafer Boats AS i Stryn som importerer brasilianske weekendcruisere til Nordfjord. Reisen var lang for begge, og Rio like eksotisk for Sande som Schaefer 300 i Norge.
Askeladden har videreutviklet P66 Pilothouse til en mer turorientert båt, med større styrhus og høyere bokomfort.
Finske Drive som produseres av Fiskars lanserer tre nye aluminiumsmodeller denne våren.
Skibsplast 605 er en helt ny modell fra Skibsplast. 20-foteren er lillesøsteren til Skibsplast 665 DC, også det en ganske ny modell.
Med negative styrhusvinduer får man litt Elias-følelse i Bella 580C. En typisk finsk styrhusbåt med mye innhold og gunstig pris.
Askeladden var ikke først ute, men man behøver jo ikke finne opp kruttet på nytt for å lage en god børse.
Nordkapps nye 760 Enduro er en fullblods konsollbåt med god køyeplass til to og en uteplass som setter båten i øverste divisjon. I dag ble den presentert for første gang.

Sider

Abonner på kokeapparat