ibiza

Stadig flere velger dagsturbåt - også til den lille overnattingsturen.
NY NORSK: Daycruiseren Ibiza 811 Touring har verdenspremiere under Sjøen for alle.
Norske Ibiza Boats AS har utviklet nye modeller i høy fart siden 2014. Under båtutstillingen Sjøen for alle, som åpner på onsdag, lanserer de sin nye toppmodell Ibiza 811 Touring – en mektig daycruiser med gode overnattingsmuligheter.
Kvalitet for kronene: Ibiza 20 Sport og Bow Rider er årets nyheter fra Grimstad-produsenten. Med 20 Sport er Ibiza tilbake til utgangspunktet, med den rendyrkede landstedbåten. De to modellene er basert på samme skrog – til svært gunstig introduksjonspris.
Komfortcruiseren: Ibiza Boats holder seg unna sprøytestøping, satser på avanserte laminater og rendyrker dekkslayouten. Kombinasjonen av skandinavisk enkelhet i design og kompakt konstruksjon gjør at 26-foteren lever opp til navnet: En touringmaskin.
Ibiza Boats AS slipper to nyheter under "Sjøen for alle" som starter onsdag.
Turbulensen i båtbransjen har ført til at Ibiza Boats AS i Arendal har valgt å satse på én dedikert eier. – Historien har vist at det største konkurransefortrinnet for småskalaproduksjon av fritidsbåter i Norge er en eier som er “hands on”, sier Helge Duus.
Saga Boats AS har sagt opp Sjøberg Båt AS som forhandler på Østlandet.
I sin første bowrider-modell kombinerer Ibiza fremragende sjøegenskaper med et komfortabelt interiør og enorm stuveplass.
Grimstad Bådsenter,en av Norges aller største båtforhandlere, opplever at 2011 har startet på best mulig vis. Nå selges det båter med nesten like høy frekvens som i glansdagene i 2006.
Nytenkt Morgan, Finsk Donald-sauna mm

Sider

Abonner på ibiza