fiske

Finske Buster utvider modellspekteret med nok en robust nyhet i den såkalte PRO-serien.Båten er utviklet i samarbeid med fiskeguiden Kalle Paavola.
Vi har testet markedets tre ledende 7’’ kartplottere fra Raymarine, Garmin og Simrad. Alle holder skyhøyt nivå, men en av dem rager over de andre.
En hobbyfisker med hjemmeadresse i Vest-Agder mister retten til å fiske i ett år, etter å ha tatt hummer i fredningstiden.
Populære Viknes flytter agenturet for Nord-Norge fra Harstad Marina til Buholmen Båt i Bodø.
På Vinmonopolets novemberslipp, lørdag 5. november lanseres det en sann fiskehistorie, ”Skitt Fiske Aquavit”.
Bowrideren (BR) har det siste året befestet sin posisjon som konkurrent til skjærgårdsjeeper og daycruisere. I høst følger Askeladden opp med sitt nye konsept: X-bow
Finske Fiskars er kjent for sine Buster aluminiumsbåter. Den nye modellserien Drive har aluminiumsskrog med glassfiber innerliner. Vi prøvekjørte lillesøster Drive 46 Open da den hadde verdenslansering. En kompakt båt med mye kjøreglede og gode sjøegenskaper.
”Det rista noe alvorlig i knea”, sier Baker´n på Gressvik da laksebeistet på 20 kilo hang seg på kroken. Trolling i en gammel Askeladden og cruising i en lekkert oppusset Viksund, det er livet for den (båt)glade baker.
Finske Drive boats presenterte i dag sin helt nye skjærgårdsjeep Drive Open 46. Nykomlingen blir den minste i Drive-serien som består av aluminiumsbåter med innerliner i glassfiber.
Vinteren hadde vært djevelsk lang, kald - og til å bli sprø av. For første gang på lenge var det varme i solstrålene der de blinket i isfri havn.

Sider

Abonner på fiske