finnes

Finske Grandezza har funnet sitt nye designspråk, og lanserer nå sin tredje cabincruiser basert på de nye linjene.
Hempels sklisikre dekksmaling passer for alle typer fritidsbåter.
Det nye Tough-kameraet fra Olympus lever opp til navnet sitt. Det tåler både dypt vann og fall fra to meter.
Når Gøta kanal åpner sluseportene 4. mai, kan du for første gang seile både Gøta kanal og Trollhätte kanal på én og samme billett.
Engelske Princess fortsetter lanseringen av nye modeller. Siste tilskudd er en 59-fots flybridgebåt, som erstatter Princess 54.
I vakre Ryfylke blandes båtliv og bibelstudier denne sommeren. Gjennom ti dager kan du dyrke båtliv og åndelig lengsel i akkurat de doser du ønsker.
Her er restene av en Hydrolift F29 etter en brann i 2000. Helt utbrent. I 2008 dukket den opp igjen, det vil si, det gjorde den ikke. Den ble meldt stjålet. Nå er svindlerne dømt.
Vårpussen står for døra. Vi har testet en engelsk produktserie som heter Marine A-Glaze. Den inneholder både shampo, rubbing, polering og sealer. Ingen snarvei til målet, men gjør du jobben grundig, får du et langvarig, skinnende resultat.
Lavere promillegrense, enhetlige fartsgrenser, høyhastighetssertifikat og påbud om flyteplagg/redningsvest er de viktigste sakene i en rapport om sikkerhet ved bruk av fritidsbåt.
Skorgenes er på offensiven med en helt ny tøffing på 43 fot.Se de første sjøbildene av Nordic Rover 43

Sider

Abonner på finnes