ekkolodd

Skal du handle deg et ekkolodd i dag, er det vanskelig å komme utenom et såkalt multiinstrument. Om du bare skal lete etter fisk, er det billigste godt nok. Legger du på noen kroner, får du ekkolodd som finner det meste på bunnen og i tillegg kartplotterfunksjon.
Raymarine utvider utvalget av multifuksjonsskjermer. Nå kommer 15,4-tommeren e165.
På jakt etter en liten og hendig plotter til skjærgårdsjeepen? Da er Lowrance HDS5m er et prisgunstig og brukervennlig alternativ.
”Det rista noe alvorlig i knea”, sier Baker´n på Gressvik da laksebeistet på 20 kilo hang seg på kroken. Trolling i en gammel Askeladden og cruising i en lekkert oppusset Viksund, det er livet for den (båt)glade baker.
Simrad lanserer en helt ny serie multifunksjonsdisplayer som er lekende lette i bruk. Likevel byr plotterne på svært avansert funksjonalitet.
Syvtommeren passer bra for skjærgårdsjeeper, daycruisere og weekendcruisere. Den tar liten plass og kan enten bygges inn i dashbordet eller monteres på en brakett.
De nyeste kartplotterne holder en meget høy standard og er i stor grad multiinstrumenter som i tillegg til kartbilder kan vise mye annen informasjon. Flere av de testede plotterne kunne vært utpekt som vinner, men én skiller seg litt ut.
Helt ny Nordkapp, Mercury på Nor- Dan-hekken, Ekkolodd til drøyt tusenlappen mm
I likhet med Garmin satser også Lowrance på rimelige ekkolodd uten farger for de mindre båtene med sin nye X-serie.
Under båtutstyrsmessen METS i Amsterdam denne uken viste Garmin frem sin nye serie med rimelige ekkolodd, først og fremst beregnet på ferskvannsfiske.

Sider

Abonner på ekkolodd