dolvik

Skroget fikk han gratis av en gammel bonde. Fingerferdighetene er medfødt. Resultatet er blitt en vill, vakker og rå retorracer på 14 fot.
12. juni gikk konstruktøren Otto L. Scheen bort, 83 år gammel. Scheen var tidlig i sin karriere kompanjong med legendariske Rich. G. Furuholmen, men Scheens egenproduksjon var betydelig og variert gjennom en lang karriere.
Det er en myte at motorverkstedene langs kysten holder stengt i ferietiden. Vår gjennomgang viser at det er meget god tilgang til verksteder langs hele kysten i sommer.
En nestor blant norske båtkonstruktører er gått bort. Otto L. Scheen døde forrige uke og ble stedt til hvile ved Drøbak kirke. Han ble 83 år gammel. (22.06.09)
Folk ringer fra Russland og Egypt, men Dolvik Båtbyggeri AS klarer bare å levere to båter i året. Ikke rart når hver båt er håndlaget i mahogni.
Dolvik Beijaflor ble valgt til årets båt under trebåtfestivalen i Risør. Til tross for sine 26 fot, er dette en tomannsbåt, med muligheter til å ta med seg et par til på akterbenken. Sikkerhetsseler er på plass for å holde passasjerer og fører sikkert i setene når båten når 60 knop.

Sider

Abonner på dolvik