brygger

I 2011 druknet hele 14 personer etter fall fra brygge eller land. Det er så mye som halvparten av antallet som drukner etter ulykker med fritidsbåt, viser tall fra Sjøfartsdirektoratet og Norsk Folkehjelp.
Når Gøta kanal åpner sluseportene 4. mai, kan du for første gang seile både Gøta kanal og Trollhätte kanal på én og samme billett.
Har du planer om ny båt? Nå kan du se båtene i sitt rette element. Kommende helg blir det nemlig flytende båtmesse både i Oslo og Sandnes.
Dette beltedrevne monteringsfartøyet skal forenkle montering av utriggere i store havneprosjekter rundt om i verden. Oppfinneren er norsk, og fartøyet skal stå klar til oppdrag sommeren 2012.
Bowrideren (BR) har det siste året befestet sin posisjon som konkurrent til skjærgårdsjeeper og daycruisere. I høst følger Askeladden opp med sitt nye konsept: X-bow
Sjøens E6 gjennom vakre Bohuslän går rett forbi husveggene på Gullholmen. Svenskene har sett seg lei på norsk fart og kjørestil.
Den første Sjøen for alle-utstillingen ble arrangert på Frognerstranda i Oslo i 1956....
Juryen og båtfolket har talt; Trondheim Båtforening får Båtmagasinets ljugekrakk og status som ”Årets Båtforening 2010”.
”Selma” er drektig som en fødeklar sjøløve. Men fertiliteten ligger for lengst bak henne, selv om hun er glatt i huden. I buken rommer hun en 40 hesters Rubb, som får henne til å skjelve og røpe sin alder når eieren John Audun Hauge i Bergen vekker henne med varme.
Høyres Ingjerd Schou spør i Stortingets spørretime om justisminister Storberget vil sørge for at utenlandske båtturister ikke må søke om seilingstillatelse for å ta seg en sommertur til Norge.

Sider

Abonner på brygger