bergen

IBIZA: På plass hos Nye Norsk Båtsenter.
Etter å ha levd et omflakkende tilværelse i mange år har Dra til Sjøs-messen i Bergen igjen flyttet innendørs. Det har bragt båtmessen opp i en ny divisjon.
BÅTMESSE: Fotballhallen på Sotra er arena for "Dra til sjøs" i helgen.
Den 8000 kvm store fotballhallen i Straume Idrettspark på Sotra er forvandlet til et eldorado for fritidsbåter. Vestlandets vakreste eventyr, båtmessen «Dra til sjøs», åpner i dag.
Årets utgave av "Dra til sjøs" i Bergen imponerer med mangfold og antall båter. Messen pågår hele helgen igjennom - og det er gratis adgang.
HYBRIDBÅT: Det er ikke bare Nimbus som satser på hybrid. Verdens første superyacht med dieselektrisk fremdrift besøker i disse dager Bergen.
Verdens første superyacht med hybrid fremdrift er på jomfrutur og ligger i Bergen. Den metallic-lakkerte båten på 83,5 meter er et spektakulært syn! Skipet, som er splitter nyt, har gått direkte fra verftet i Nederland til Bergen for overlevering til kunde.
Norboat avdeling vest arrangerer flytende båtmesse førstkommende helg.
Han spanderte to milliarder kroner for å få seg en yacht, men det var bare for lommerusk å regne for den russiske spritkongen og multimilliardæren Yuri Scheffler.
Abonner på bergen