baugpropell

Funksjon før design er Paragons filosofi. Nå har de fjernet hytta på 25-foteren og laget en råtøff solskinnsjeep. Her er vårt førsteinntrykk av Paragon 25 Ranger.
-Mange har ønsket en litt større versjon av P66 Weekend. Det får de nå, sier Leif Bergaas i Askeladden.
Nyheter september 2011
Se på denne båten. Skulle en tro at den er 20 år gammel? Slett ikke, men så har eieren nedlagt mange timer i den også. Det rette eksemplaret av Nidelv 750 Sport er en perfekt innstegsbåt for småfamilien.
Allerede første gang Per Andreas Sveum (40) fra Oslo så en Hinckley, var han hektet. Han falt så for linjene til de amerikanske båtene at han like godt kjøpte to stykker: En Talaria 29R og en Talaria 44 MY.
Sanvdik markerer at 945-en har vært på markedet i 30 år med oppusset jubileumsmodell.
Viksund har tro på at markedet for familiebåter tar seg opp igjen, og etter et års utviklingstid, viser de fram den nye 335 St Cruz på Båter i sjøen-utstillingen i Sandvika første helgen i september.
ZF Marine tar i bruk POD-drev i singelinstallasjon. Det kan bli et meget spennende alternativ til singel strak-aksel-installasjoner
Da Jan var ti år gammel ble han forelska. Hun var så vakker at han bare måtte ha henne. Han fikk aldri DEN dama. Han fikk ei enda vakrere. Dog oppdatert med litt plastikk her og der, men fortsatt samme pene form. Og Jan vet å ta vare på kjærligheten.
I fjerde og avsluttende del av vår motorserie tipser vi om hvordan du selv kan løse de vanligste driftsproblemene på en common rail-motor og avmystifiserer de elektroniske dyrene under dørken.

Sider

Abonner på baugpropell