batterier

Her er to oppfinnelser som gjør at batteriet på mobilen din får mer enn doblet levetiden.
Standard Horizons helt nye VHF får premiere under METS i Amsterdam neste uke. Radioen skal være et rimelig alternativ med avanserte funksjoner.
Diverse nyheter
Kongelig Norsk Båtforbund(KNBF) utvider sin ordning med frivillig sikkerhetsbesiktigelse av fritidsfartøy til også å omfatte kontroll av maritime VHF installasjoner.
Jakob Sande skrev om sin ferd fra Sunnfjord til Rio. Stikk motsatt vei går Schafer Boats AS i Stryn som importerer brasilianske weekendcruisere til Nordfjord. Reisen var lang for begge, og Rio like eksotisk for Sande som Schaefer 300 i Norge.
Vil du se livet under overflaten uten dykkerutstyr kan kanskje dette være noe for deg?
Full kontroll - Den lille batterimonitoren BEP 600 DCSM gir full systemkontroll og byr på flere overraskelser enn et Kinderegg. Den kan utføre langt mer enn tre ting på en gang.
Det borger for kvalitet at Corvette 340 bygges ved Fleming Yachts verft i Taiwan. En testdag på Marstrandsfjorden i høst overbevist oss om at Corvetten fra 1974 fortsatt bør kunne forføre sitt publikum.
Vinteren er hard mot båt og motor som ikke har fått nødvendig høststell. Vi gir deg ekspertenes råd for hvordan du kan klargjøre båten for en skikkelig norsk vinter.
Exide og Sønnak har utviklet en serie båtbatterier spiesielt tilpasset nordiske forhold.

Sider

Abonner på batterier