batteri

Den nye vannvarsleren fra Mover sender deg en SMS dersom den registrerer vann i båten din. Selve varsleren kan plasseres hvor som helst i båten, så lenge det er mobildekning i området.
Med dette kraftige iPhone-dekselet kan du slenge telefonen i veggen, eller miste den i sjøen, uten at den tar skade av det.
Her er to oppfinnelser som gjør at batteriet på mobilen din får mer enn doblet levetiden.
Etter METS er IBEX verdens største utstyrsmesse for båt. Her er produktene som utmerket seg i år.
Finske Fiskars er kjent for sine Buster aluminiumsbåter. Den nye modellserien Drive har aluminiumsskrog med glassfiber innerliner. Vi prøvekjørte lillesøster Drive 46 Open da den hadde verdenslansering. En kompakt båt med mye kjøreglede og gode sjøegenskaper.
Nå kommer bikinien for båtfolket som ikke har 12-volts-uttak om bord. Solcellene på denne bikinien gir nok strøm til å lade mobiltelefonen eller mp3-spilleren.
Takket være mobiltelefonen, er det mulig å få tilgang til Internett i båten. Med en trådløs ruter for 3G, kan du etablere ditt eget trådløse nett på sjøen. Da kan alle om bord koble seg på nettet. Det er både enkelt og billig.
Det kan lønne seg å ta en ekstra titt på batteriet – og dermed unngå unødige problemer.
Overlegen: Tarfish 1040 er toppmodellen i Targas fiskebåtserie. Båten bygger på Targa 31, men har kortere hytte, større akterdekk, mindre lugar og større toalettrom. En rendyrket, kraftig skjærgårdsjeep med hytte - med imponerende praktiske og tekniske kvaliteter.
Full kontroll - Den lille batterimonitoren BEP 600 DCSM gir full systemkontroll og byr på flere overraskelser enn et Kinderegg. Den kan utføre langt mer enn tre ting på en gang.

Sider

Abonner på batteri