båter i sjøen

– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
NYHETEN: Ibiza på plass med nyheten 770 Touring, utstyrt med Suzukis nye 350 hk.
Det er rekordoppslutning om Skandinavias største flytende båtmesse som åpnet på Aker brygge i går. Nærmere 300 båter er utstilt. Blant dem flere store nyheter.
Norge er på toppen blant importører av aluminiumsbåter. Det viser at den nordiske trenden med «hardføre» båter også har kommet til Norge.
Årets utgave av «Båter i sjøen» i Oslo blir den hittil største, med 290 båter og et stort antall premierer. Messen åpner 7. september.
REKORD: Nesten 15000 mennesker besøkte årets utgave av "Båter i sjøen" på Aker Brygge.
Både utstillere og messearrangøren Norboat jubler over årets utgave av "Båter i sjøen" på Aker Brygge. Det meldes om rekordbesøk og godt salg av båter i alle størrelser.
NT TREND: Bavaria er på plass med sin E 40, en drivstoffgjerrig storbåt hvor farten ikke står i fokus. Med Volvo Penta D-3 150 hk marsjer den avgprde i 7-9 knop.
Båtmessen på Aker Brygge åpnet torsdag med 270 båter i sjøen og 50 utstillere på land. Noen nyheter mer spennende enn andre, som vanlig noen kuriositeter, noen giganter og noen som tenker mindre fart og litt miljø.
LUKSUS: Explorer 58 Pilothouse, som er nærmere 63 fot, er en eksklusiv pilothouse trawler med to separate salonger og 4 sovekabiner med tilhørende baderom og dusjrom. Den kan du studere på årets utgave av Båter i sjøen på Aker brygge denne helgen.
I morgen åpner Skandinavias største flytende båtmesse på Aker brygge i Oslo. «Båter i sjøen» samler i år 270 fritidsbåter i alle størrelser.
STORBÅT: Stadig flere velger å feriere i storbåt igjen. Illustrasjonsfoto: Trond Solerg, NTB/Scanpix.
Kronekurs og terrorfrykt har endret nordmenns ferievaner. Det betyr norgesferie. For mange betyr det ferie på sjøen. Storbåt er i vinden igjen.
Båtbransjen seiler i medvind, sier admiralen i NORBOAT, Leif Bergaas, og gir en kort oppsummering for hvorfor optimismen fortsatt hersker.
265 båter er på plass, blant dem 40 nyheter, noen riktignok mer nyheter enn andre. I tillegg er 50 utstillertelt slått opp på bryggekanten.

Sider

Abonner på båter i sjøen