autopilot

WR10 er en trådløs fjernkontroll som er laget for både B&G, Lowrance og Simrad Autopiloter, og kommer samtidig med lanseringen av Lowrance nye Outboard Pilot.
Raymarines helt nye kartplotter e7 har mange nye spennende funksjoner. Blant annet kan den speile plotterbildet på iPad via Wi-fi.
Simrad lanserer en helt ny serie multifunksjonsdisplayer som er lekende lette i bruk. Likevel byr plotterne på svært avansert funksjonalitet.
De nyeste kartplotterne holder en meget høy standard og er i stor grad multiinstrumenter som i tillegg til kartbilder kan vise mye annen informasjon. Flere av de testede plotterne kunne vært utpekt som vinner, men én skiller seg litt ut.
Det borger for kvalitet at Corvette 340 bygges ved Fleming Yachts verft i Taiwan. En testdag på Marstrandsfjorden i høst overbevist oss om at Corvetten fra 1974 fortsatt bør kunne forføre sitt publikum.
Utviklingen innen maritim elektronikk har vært ekstrem de siste 25 årene. Her har økt konkurranse og større fokus på sikkerhet ført til store fremskritt. Hjelpemidlene er blitt mange. Noen små revolusjoner har det også vært fra 1985 til i dag.
Nyheter: Skager 660 Hybrid, Zodiac Pro Open 550 og 650, Goldfish 29RIB, Arimar
Hvordan finner du strømtyvene? De som jevnt og trutt forsyner seg av batteribanken ombord. Frekke er de, og kan koste deg som båteier unødvendig mye penger.
LILLESTRØM: Her er Båtmagasinets miniguide til årets viktigste elektronikk-nyheter.
Selv om det bare koster 1500 kroner, er Winchart4 Neptune et dyrt program med begrenset funksjonalitet – og mange feil.

Sider

Abonner på autopilot