askeladden

Askeladden C83 Cruiser TSI
Askeladdens DNA bygger på tusen års båtbyggertradisjon. Henrik J. Askvik grunnla Askeladden-eventyret i 1911 på samme sted som tredje generasjon Askvik i dag har sitt daglige virke og hovedkvarter.
Askeladden har bygget en helt ny bowrider, basert på det velkjørende C65-skroget.
FORVARET: Askeladden Commuter 10 RIB er blant de aktuelle båtene som nå vil bli tatt i bruk både av Forsvaret og politiet. (Foto: Askeladden).
Forsvaret og politiet valgte å tildele rammeavtalen for RIB-båter til Askeladden. Båtbyggeriet er dermed i ferd med å bli en storaktør i proffmarkedet for RIB-båter. Avtalen har ingen innvirkning på det samarbeidet Goldfish allerede har med Forsvaret.
For første gang lanserer Askeladden skrog i annet materiale enn plast.
Askeladden gjør som flere andre produsenter av daycruisere og landstedbåter. De skal nå lage aluminiumsbåt med glassfiberinnredning.
Askeladden kommer nå med en ny modell der man selv kan flytte styrekonsollen rundt omkring på dekk og bygge ut med flere forskjellige moduler. Akkurat som å bygge med Lego.
Det er lettere å beskrive Askeladden C62 Crossbow fra hva den ikke er: Hverken bowrider eller daycruiser. Derimot er den et godt, praktisk anslag et sted i mellom.
Denne høsten blir det vanskelig for betjentene i Telemark pilitidistrikt å holde seg hjemme fra jobb. Arbeidsplassen for noen heldig utvalgte blir nemlig i styrhuset på en Askeladden Commuter 10.
Messas båter er kåret. Se hvem som stakk av med den gjeve prisen.
Det var ingen overraskelser blant de nominerte da lista over kanditater til prisen "Messens båt" ble offentliggjort i dag.

Sider

Abonner på askeladden