aquador

NORSK DESIGNER: Espen Thorup har signert designet på finske Aquador 35 AQ.
Verdens største innendørs båtmesse Boot Düsseldorf åpner i morgen. Et stort antall nordiske nyheter skal avdukes i de neste dagene, sammen med sesongens nye modeller fra en lang rekke europeiske storprodusenter. Her er en sniktitt på noen av de heteste.
Finske Aquador har arbeidet i flere år med å fornye sitt design. Nå kommer det første resultatet, Aquador 35 AQ, som får verdenspremiere i Düsseldorf i januar. Også denne gang er det norske Espen Thorup som står bak resultatet, mannen som også er kjent for vellykket utvikling av både Flipper og Bella.
Blant trekkplasterne til Sjøen for alle er den nye familiebåten Aquador 35 C fra Finland.
Aquador gjør seg klar til helgens båtmesse i Göteborg med en helt ny 35-foter.
Vi har foretatt en uformell test av 25 viktige hjemmesider for den båtinteresserte. Hvem gir deg informasjonen du trenger, og hvem sender deg videre til konkurrentene?
-Jeg har hatt voldsomt med telefoner, sier selgeren. Båtene fra konkursboet i Norsk båtsenter i Stavanger er nå til salgs på Finn.no. Her får du blant annet en Sealine SC 35 til 1,8 mill. Meget rimelig!
Snø på fordekket. Vi lå fortøyd, men hygget oss med levende lys og et lite glass rød. Det var tid for refleksjon -To er bra, sa jeg til rederinnen.
Båtkonstruktør og designer Espen Thorup i Asker er i full gang med å utvikle de første båtene i en helt ny serie for finske Flipper.
Det er tydelig at store daycruisere av kjent fabrikat er populært blant tyver på sørlandet. Nå stjeles det båter som aldri før. melder Agderposten.

Sider

Abonner på aquador