alarmer

Garmins nye posisjonsalaram GTU 10 er ikke større enn en fyrstikkeske. Om båten eller motoren forlater et definert område, får man en alarm direkte til mobilen og man kan følge båtens bevegelser.
En Ardea 820 Combi, like kjent som NB 820 Combi, er et hyppig innslag i norske havner. Et sjøens svar på Nissan King Cab – flerbruksbåten for folk flest.
Full kontroll - Den lille batterimonitoren BEP 600 DCSM gir full systemkontroll og byr på flere overraskelser enn et Kinderegg. Den kan utføre langt mer enn tre ting på en gang.
Er du stresset av natur og skal fort frem, bør du ikke velge en Polar 20. Har du derimot evnen til å roe ned og nyte livet i seks knops fart, er en gammel Polar en særdeles trivelig båt. Og den holder seg knallgodt i pris.
TIKI Navigator har vært på markedet i snart fem år, og er nå trolig Norges mest solgte kartprogram for PC. TIKI Navionics er en helt ny utgave, som benytter de kjente og verdensdekkende Navionics vektor-kartene. Programmet har en imponerende funksjonalitet, er rimelig i innkjøp, enkelt å lære og en fryd å bruke.
En rekke nye alarmer gjør det nå mulig å overvåke båtens tilstand også når man ikke er om bord. Båtmagasinet har sammenlignet funksjonene på 16 ulike GPS-alarmer. (05.06.09)
Før 1. februar må du bytte ut de gamle nødpeilesenderne dine. (30.06.2008)

Sider

Abonner på alarmer