Aker Brygge

Årets utgave av «Båter i sjøen» i Oslo blir den hittil største, med 290 båter og et stort antall premierer. Messen åpner 7. september.
REKORD: Nesten 15000 mennesker besøkte årets utgave av "Båter i sjøen" på Aker Brygge.
Både utstillere og messearrangøren Norboat jubler over årets utgave av "Båter i sjøen" på Aker Brygge. Det meldes om rekordbesøk og godt salg av båter i alle størrelser.
NT TREND: Bavaria er på plass med sin E 40, en drivstoffgjerrig storbåt hvor farten ikke står i fokus. Med Volvo Penta D-3 150 hk marsjer den avgprde i 7-9 knop.
Båtmessen på Aker Brygge åpnet torsdag med 270 båter i sjøen og 50 utstillere på land. Noen nyheter mer spennende enn andre, som vanlig noen kuriositeter, noen giganter og noen som tenker mindre fart og litt miljø.
LUKSUS: Explorer 58 Pilothouse, som er nærmere 63 fot, er en eksklusiv pilothouse trawler med to separate salonger og 4 sovekabiner med tilhørende baderom og dusjrom. Den kan du studere på årets utgave av Båter i sjøen på Aker brygge denne helgen.
I morgen åpner Skandinavias største flytende båtmesse på Aker brygge i Oslo. «Båter i sjøen» samler i år 270 fritidsbåter i alle størrelser.
Båtbransjen seiler i medvind, sier admiralen i NORBOAT, Leif Bergaas, og gir en kort oppsummering for hvorfor optimismen fortsatt hersker.
265 båter er på plass, blant dem 40 nyheter, noen riktignok mer nyheter enn andre. I tillegg er 50 utstillertelt slått opp på bryggekanten.
Båter i sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse, og arrangeres på Aker Brygge i Oslo 3-6. september.
Abonner på Aker Brygge