adriatic

I konglomeratet av konkursrammede Johs Lunde Marine Group-eide selskaper, blir ikke alle berørt av konkursen. Norsk Båtsenter Service Sotra AS er ett av dem.
Med et vilt brøl flerrer vi oss gjennom småsjø fra innhentede båter. Det er hverken snekka, seilbåten eller daycruiseren, men noe ubestemmelig langt der fremme som rovdyret Predator 337 jager.
Adriatic 40 Fly tilbys med flere forskjellige motoralternativer. Vi har gjort forbruksmålinger på en båt med singel Volvo Penta D6-370, og en med to Volvo Penta D4-300. Konklusjonen er at ved marsjfart og tomgangsfart er forbruket tilnærmet likt. Ved toppfart og i mellomregisteret er forskjellene store.
I Adriatic 40 Fly er det bygd inn mye sjømannskap. Egenskaper fra en rekke båtkonsepter møtes i denne egenartede båten. Den er en herlig blanding av alt som fungerer.
Sikre rykter sier at...
I kveld gikk en 40 fots flybridgebåt Fra Helge Duus på vannet for første gang. Ibiza-sjefen har nå begått en helt annen type båt enn daycruiserne han er kjent for de siste årene. Adriatic 40 Fly er det velklingende navnet på denne båten som utmerker seg med tre lugarer og veldig brede og behagelige dollbord. Båten vises for første gang på båtmessen i Polen i Arendal lørdag 2. mai.
240 Adriatic er en ny 24-foter med det tradisjonsrike Tresfjord-navnet på siden. Nå blir båtene produsert i Polen, og Tresfjord står for helt andre båtprospekter i dag enn for noen år siden da det var andre eiere og produksjonen var på Vestnes ved Molde.

Sider

Abonner på adriatic