Video

Marit Strømøy er historisk. I dag dro hun i land en sensasjonell seier i båtsportens største klasse under løpet i Sharjah i Dubai.
Kanaltur i England står på manges ønskeliste. Det er enkelt å få til og en alldeles herlig avstressende ferieform. Bli med på tur i oktobernummeret av Båtmagasinet 2015. Her er en liten smakebit. Bladet er i salg fra mandag 5. oktober.
Desember 2014
Båtmagasinets desembernummer er i handelen fra mandag 8. desember. Abonnentene får bladet i posten denne uken, Det er spekket med nyttige og lesbare artikler. Blant annet fra en julebordstur i Lofoten med Goldfish-RIBer.
Ulf Terje Johnsen har akkurat lagt ut på sin to måneder lange sjøferd i en robåt fra Moss til København.
En av verdens første - og Europas hittil eneste - Mercruiser 370 V8 TDI er gjemt i en Cormate på ”Båter i sjøen” . Se den på Båtmagasinets web-TV.
Planløsning og teknisk kvalitet gjør Grandezza 27 OC til en kompakt og praktisk familieturbåt.
Pershing-gründeren Tilli Antonelli fikk ideen til den spektakulære Wider 42 da han så traileren til den syvdobbelte verdensmesteren i MotoGP, Valentino Rossi, på racerbanen.
Finske XO har akkurat lansert en ”småbåt” i serien sin, en 20-foter som skiller seg vesentlig ut fra de øvrige.
Da Viksund 320 St. Cruz ble lansert i 2007, ble den godt mottatt. 335 St. Cruz bygger videre på denne modellen og er en finslepen, litt forlenget 320. Med små justeringer er produsenten i mål med en flott familiebåt.
Ferretti-eide Itama har laget en 45-fots daycruiser for godværsdager på sjøen. Til tross for sine 45 fot, er den verftets minste modell.

Sider

Abonner på Video