Test

Ved en feiltagelse ble det dessverre sendt feil versjon av testen av Viksund 345 St.Cruz HT fra Skorgenes i Båtmagasinets marsnummer (nr 2/2015). Det manglet tre bildetekster og plusser og minuser i testen i bladet. Her er kan du se hva som mangler:
I år har vi sjøsatt to propeller som vi har behandlet med drevspray og to uortodokse utfordrere.
Silver var først ute med båter med aluminiumsskrog og glassfiber innerliner. Det gir stive, kompakte og støysvake båter. Modellen Wolf 510 BR kom i 2012. En fin 17-fots ut-på-skjæra-båt.
Forbina 42 Fly bygger på den gamle Forbina 40. Stort og flott, men lite nytt fra Värmland.
20-foteren Ryds F588 Duo byr på trygghet og kjøreglede til folkelig pris.
Når man har tilbrakt noen timer om bord i denne båten , undres man over at dette konseptet ikke har en større menighet i Norge.
Den ser ut som en mini-TUG, altså en liten slepebåt, men skal være en lukket weekend-cruiser med påhenger. Kul å se på, men med klønete innredning under dekk.
Styrhusbåter med utenbordsmotor har økt i popularitet. Nordiske båtprodusenter har for alvor tatt opp konkurransen med franske giganter. I Finnmasters nye flaggskip har produsenten lagt vekt på den nordiske båtbrukerens egenart. Det vinner den på – når de siste detaljene er på plass.
Buster X har en knapt merkbar planingsterskel, nydelige sjøegenskaper og et praktisk interiør. En drøm av en småbåt.
Med nyheten Enduro 605 har Nordkapp tatt et langt steg videre i utviklingen av en helt ny generasjon skrog.

Sider

Abonner på Test