Neste nummer

Neste nummer

NESTE NUMMER
Kommer: 18. januar

VI TESTER 60-HESTERNE
Som første båtblad har vi testet de splitter nye 60-hesterne fra Honda og Suzuki. Vi satte dem på prøve mot ringrevene fra Evinrude, Mercury og Yamaha.

EN OASE I BØMLO
Bømlos skjærgård skiller seg fra alle andre norske skjærgårder. Tusenvis av frodig, steile øyer med myriader av trange, dype sund i mellom. Her ligger Hiskjo, eller Hisøy, som en oase i skjærgården med en helt unik historie.

STYRBORD OG BABORD
Med skråblikk på tilværelsen og høyst blandete oppfatninger grep Styrbord og Babord rorkulten på katamaran-RIBen ZapCat. Les hvordan det gikk i vår januarutgave.

SEPTIKSYSTEMET
Vi har montert en alt-i-ett septiktank fra Jabsco som passer selv de minste fritidsbåtene som har plass til toalett om bord. Vi viser deg hvordan du gjør det steg for steg.

BÅTEN MIN: SUNDAG MORGON
Hva gjør man når drømmebåten er en Grand Banks og man ikke har de nødvendige midler for å realisere drømmen? Jo da bruker man Båtmagasinet fra mars 1989 som arbeidstegning og bygger en selv. Vi besøkte Karl Otto Gravdal om bord på ”Sundag Morgon”.

Utgave: 

Stikkord: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.
Twitter icon
e-mail icon