Lense- og septikkpumpe

Lense- og septikkpumpe"Altetende" lense-, og septikkpumpeDenne lense- og septikkpumpen lages i Danmark og imponerer med sin stille gange og et gjennomløp med dimensjoner som slipper gjennom selv store faste gjenstander, uten at det går utover kapasiteten. Pumpen er lett å holde ren ved at man kan ta av lokket på pumpehuset med bare hendene, den tar ikke skade av å bli kjørt tørr, og kan leveres med automatbryter som starter og stopper pumpen ved høy og lav vannstand.

Pumpen leveres med horisontalt innløp/utløp, men retningen kan forandres ved at man løsner skruer og mutre og vrir pumpehuset i ønsket posisjon. Motoren må alltid stå opp. Hvis pumpen skal lense septikk eller spillvann, må gjennomstrømmingsretningen være vertikal med sugesiden ned.

Data:

12 og 24 volt med 2 - 6 amperes forbruk avhengig av belastning. Suger maks fire meter og trykker maks ni meter. Kapasitet ca. 3000 liter i timen, vekt 4,8 kg, dimensjoner 220 x 270 x 210 mm.

Opplysninger: E. V. Schou, (01) 195555 i København.

Utgave: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.
Twitter icon
e-mail icon