Årets gjestehavn: Hvem er best i 2011?

Årets gjestehavn: Hvem er best i 2011?

Siden høsten i fjor har mye skjedd i Farsund. En ny strandpromenade (bildet) er på plass. Det er også gratis internett, og flere nye båtplasser i indre havn. Det hviles ikke på laurbærene i sørlandskommunen.
Men er det nok til å hevde seg i år igjen? Vi trenger din hjelp til å kåre årets beste gjestehavn.

Hvem vinner i år?

Det er det som vanlig du som bestemmer. Vi trenger derfor ditt forslag ledsaget av en kort begrunnelse for hvorfor nettopp din favoritthavn skal bli blant de nominerte i år. Vi legger blant annet vekt på gjestfrihet, servicetilbud og havneavgift når vi plukker ut de nominerte til årets gjestehavn 2011. Det viktigste er imidlertid at båtfolket føler seg velkommen når de ankommer havna.

Send ditt forslag, inkludert en kort begrunnelse, i en e-post til
lars.kristian.larsen@aller.no eller per brev til Båtmagasinet, Pb 1169,Sentrum, 0107 Oslo.

De nominerte som Båtmagasinets jury plukker ut blir så presentert på våre nettsider, www.batmagasinet.no, der leserne kan stemme på sin favoritthavn. Send inn ditt forslag i dag!

Vinnerhavna får et flott flagg på 3x2 meter med påskriften "Årets gjestehavn 2011".

Utgave: 

Stikkord: 

Med en motorvekt på 6,5 kg og en batteripakke på 2,8 kg er EP Carry både lett å hanskes med og grei å stue bort. Lettest på markedet, hevder produsenten.
Her ser du den asymetriske løsningen med gangvei til soldekket forut.
Nye Beneteau Flyer 10 er bygd for solskinn, fart og hygge for opptil 11, men er langt fra dum som feriebåt for fire. Franskmennene kaster seg på påhengertrenden, så får fremtiden vise om dette er fremtiden, også for turbåtfolket.
Den nye allværsbåten, «Sting 600 PRO HT», vises for første gang på messen «Dra til sjøs» i Bergen/Sotra. Innendørsmessen vil bli avholdt i Straume Idrettspark 31. januar til 3. februar 2019.
Petter Andre Søreng, er leder for fritidsbåtseksjonen i Sjøfartsdirektoratet. (Foto: Torbein K.Gamst/Sjøfartsdirektoratet)
I 2018 registrerte Sjøfartsdirektoratet 23 omkomne ved bruk av fritidsfartøy i norsk farvann. Dette er seks færre enn i 2017, og det laveste tallet siden 2001, melder direktoratet på sine nettsider.
Her blir Nathan Rogers tatt ombord i RNLI-skøyta etter å ha bli slept "hjem" etter egen båt i 4,3 nautiske mil i iskalt vann i en time
Ferdig med dagens fiske satte Nathan Rogers kurs på autopiloten mot hjemmehavna, tok av redningsvesten og skulle flytte kraftblokka da en sjø sendte ham overbord. Han ble slept etter båten de drøye 4,3 nautiske milene til hjemmehavna og overlevde.
HUNDVÅG: Ulsnes Båt holder til i samme lokaler som bruktbåt- og servicepartner Shift Marine AS i Ulsnesveien 44 på Hundvåg.
BAVARIA styrker sin posisjon i Stavanger. Ulsnes Båt AS er ny forhandler, med investor Knut Tveit i spissen.
Hos ekspertisen blir en prosents forbedring på propelleffekt sett på som en kraftig forbedring. Sharrow propellens tester viser effektforbedringer på 9 - 15 prosent.
Nimbus Boats AB kjøper finske Bella Boats av Brunswick Corporation og danner dermed Nordens ledende konsern i fritidsbåtbransjen. Kjøpet omfatter samtlige av Bellas varemerker: Bella, Flipper, Aquador og Falcon.
Twitter icon
e-mail icon