Årets gjestehavn: Hvem er best i 2011?

Årets gjestehavn: Hvem er best i 2011?

Siden høsten i fjor har mye skjedd i Farsund. En ny strandpromenade (bildet) er på plass. Det er også gratis internett, og flere nye båtplasser i indre havn. Det hviles ikke på laurbærene i sørlandskommunen.
Men er det nok til å hevde seg i år igjen? Vi trenger din hjelp til å kåre årets beste gjestehavn.

Hvem vinner i år?

Det er det som vanlig du som bestemmer. Vi trenger derfor ditt forslag ledsaget av en kort begrunnelse for hvorfor nettopp din favoritthavn skal bli blant de nominerte i år. Vi legger blant annet vekt på gjestfrihet, servicetilbud og havneavgift når vi plukker ut de nominerte til årets gjestehavn 2011. Det viktigste er imidlertid at båtfolket føler seg velkommen når de ankommer havna.

Send ditt forslag, inkludert en kort begrunnelse, i en e-post til
lars.kristian.larsen@aller.no eller per brev til Båtmagasinet, Pb 1169,Sentrum, 0107 Oslo.

De nominerte som Båtmagasinets jury plukker ut blir så presentert på våre nettsider, www.batmagasinet.no, der leserne kan stemme på sin favoritthavn. Send inn ditt forslag i dag!

Vinnerhavna får et flott flagg på 3x2 meter med påskriften "Årets gjestehavn 2011".

Utgave: 

Stikkord: 

I Norge er Selfa med sin Selfa Arctic el-max 1099 (bildet), en av de få som seriøst har satset på hel el-drift i det aktuelle størrelsesområdet.
Det satses seriøst på elektrisk fremdrift for mellomstore og raske båter fra 20 til 30 fots lengde i pionerbedriften Evoy AS i Florø. I Norge er Selfa med sin Selfa Arctic el-max 1099, en av de få som seriøst har satset på hel el-drift i det aktuelle størrelsesområdet.
MICORE: Svenske Micore er tilbake i Norge - nå med Honda eller Tohasu på hekken.
Den svenske båtprodusenten Micore vil tilbake på det norske markedet. Det er nå innledet et distribusjonssamarbeid, der Micore står for levering av båter og Kellox/Loxkel motorer fra Honda og Tohatsu.
Formene til "storsjarken" bygges på Sri lanka
Erling Viksund har bygget over 1000 sjarker og et stort antall fritidsbåter. Han kjent på både god medvind og hard motvind, men nekter å gi opp. I en alder av 80, er han i gang igjen.
Diskret og harmonisk «råtass»
Egil Ranvig, Hydrolift-grunder og sjef/designer/konstruktør av Cormate-båtene, er en av de få helnorske båtprodusentene som får den internasjonale fiffen til å heve på øyenbrynene. Nå har han gjort det igjen.
Er du ute etter de absolutt siste tiendedels knopene på topp, kan det hende du kan finne dem med Livorsis steppede trimplan, som er konstruert for å oppnå mindre våt flate og redusert vannmotstand i de høye hastighetene.
FISKESCOOTER: Sea-Doo Pro Fish er designet for hobbyfiskeren.
Vannscooter bare et leketøy? Slett ikke. Nå kommer den nye generasjonen fra Sea-Doo som har opplevelse og enda større nytte i fokus. Nyheten Fish Pro er konstruert for hobbyfiskeren, men den kan utmerket brukes til mer.
Obligatorisk fritidsbåtregister skal utredes sammen med evaluering av returordning for kasserte fritidsbåter.
FLAGGSKIPET: Yamarin 88 DC er den nye stoltheten fra finske Yamarin.
De nye Yamarin-modellene 88 DC og 63 BR er utstyrt med det nye Yamarin Q-infotainmentsystem. En avansert pekeskjerm som kombinerer elektroniske kart, kjørecomputer og underholdningssystemet.
Twitter icon
e-mail icon