Årets gjestehavn: Hvem er best i 2011?

Årets gjestehavn: Hvem er best i 2011?

Siden høsten i fjor har mye skjedd i Farsund. En ny strandpromenade (bildet) er på plass. Det er også gratis internett, og flere nye båtplasser i indre havn. Det hviles ikke på laurbærene i sørlandskommunen.
Men er det nok til å hevde seg i år igjen? Vi trenger din hjelp til å kåre årets beste gjestehavn.

Hvem vinner i år?

Det er det som vanlig du som bestemmer. Vi trenger derfor ditt forslag ledsaget av en kort begrunnelse for hvorfor nettopp din favoritthavn skal bli blant de nominerte i år. Vi legger blant annet vekt på gjestfrihet, servicetilbud og havneavgift når vi plukker ut de nominerte til årets gjestehavn 2011. Det viktigste er imidlertid at båtfolket føler seg velkommen når de ankommer havna.

Send ditt forslag, inkludert en kort begrunnelse, i en e-post til
lars.kristian.larsen@aller.no eller per brev til Båtmagasinet, Pb 1169,Sentrum, 0107 Oslo.

De nominerte som Båtmagasinets jury plukker ut blir så presentert på våre nettsider, www.batmagasinet.no, der leserne kan stemme på sin favoritthavn. Send inn ditt forslag i dag!

Vinnerhavna får et flott flagg på 3x2 meter med påskriften "Årets gjestehavn 2011".

Utgave: 

Stikkord: 

Årlig stjeles det båter og båtmotorer for over 100 millioner kroner fra norske båthavner. Tyvene lager nye skrognummer, omlakkerer båtene og forsøker å fjerne alle spor. På denne båten glemte de et ørlite micromerke.
REKORD: Med varmen kom også kjøpelysten på båt, melder bransjeorganisasjonen Norboat. Foto: Amund Rich.Løken
Båtsalget i Norge har eksplodert takket være den varmeste maimåned på 100 år. – Det har nok aldri blitt solgt flere båter på én måned i Norge noen gang, sier bransjesjef.
GODT SALG: Den norske Bavaria-importøren Lars-Erik Solvang selger godt med båter mens jakten på nye eiere i Tyskland fortsetter. (Foto: Amund Rich. Løken).
Samtidig som jakten på ny langsiktig eier pågår, melder Bavaria at produksjonen av fritidsbåter i Giebelstadt går for fullt. I en pressemelding i dag bekreftes det at 30 båter har forlatt produksjonshallene på vei til kunder verden over i løpet av de siste to ukene. Alle 600 ansatte er i full jobb.
Elegant løsning med innbygde påhengene.
Delvis innbygde påhengere er utgangspunktet for de nye «Neo»-modellene til Greenline, som fortsetter sin linje med å utvikle miljøvennlige motorbåter. Denne gangen med den elegante skapningen «NEO».
Neste års London Boat Show er avlyst. Messa skulle ha gått fra 9. til 13. januar , men er altså avlyst. Ifølge arrangørene på grunn av «for lav interesse fra utstillere på grunn av misnøye med messa i alminnelighet, varighet og plassering».
Vask og fjerning av ruskjell og groe på den oppblåsbare, er enklere enn du tror. Vi har brukt «kjøkkenbenkverktøy» og vaskemiddelet og polermiddelet fra Blue Marine i 11 år, og Achillesen er like fin.
Yamaha tar igjen ledelsen i antall hestekrefter blant storprodusentene av påhengere. Med en ny 5,6 liters V-åtter på 425 hk i den største utførelsen, setter produsenten en ny standard.
Ny teknologi fra R35 skal brukes i nye modeller.
Princess melder om det høyeste salget i sin 53-år gamle historie og varsler nye modeller i 2019. Den nye R35 (illustrasjon), skal etter sigende inneholde innovasjoner som kommer igjen i andre nye modeller.
Twitter icon
e-mail icon