Årets gjestehavn: Hvem er best i 2011?

Årets gjestehavn: Hvem er best i 2011?

Siden høsten i fjor har mye skjedd i Farsund. En ny strandpromenade (bildet) er på plass. Det er også gratis internett, og flere nye båtplasser i indre havn. Det hviles ikke på laurbærene i sørlandskommunen.
Men er det nok til å hevde seg i år igjen? Vi trenger din hjelp til å kåre årets beste gjestehavn.

Hvem vinner i år?

Det er det som vanlig du som bestemmer. Vi trenger derfor ditt forslag ledsaget av en kort begrunnelse for hvorfor nettopp din favoritthavn skal bli blant de nominerte i år. Vi legger blant annet vekt på gjestfrihet, servicetilbud og havneavgift når vi plukker ut de nominerte til årets gjestehavn 2011. Det viktigste er imidlertid at båtfolket føler seg velkommen når de ankommer havna.

Send ditt forslag, inkludert en kort begrunnelse, i en e-post til
lars.kristian.larsen@aller.no eller per brev til Båtmagasinet, Pb 1169,Sentrum, 0107 Oslo.

De nominerte som Båtmagasinets jury plukker ut blir så presentert på våre nettsider, www.batmagasinet.no, der leserne kan stemme på sin favoritthavn. Send inn ditt forslag i dag!

Vinnerhavna får et flott flagg på 3x2 meter med påskriften "Årets gjestehavn 2011".

Utgave: 

Stikkord: 

SOLGT: John Magne Hestnes(t.h.) og Arild Risholm i ProNav fortsetter i ProNavs ledelse selv om selskapet er solgt til Japan. Foto: Gunnar Kvassheim, Dalane Tidende.
ProNav og Japan Radio Company har hatt et samarbeid i langt over 20 år. Nå er Egersundselskapet solgt til sin japanske samarbeidspartner.
Den nye Grandezza 37 CA blir presentert på båtmessen i Helsingfors som åpner den 16. august. Den mektige langturbåten med bakvegg er skreddersydd for det nordiske markedet.
Du kjenner kanskje systemet fra sykkelstativer. Nå er systemet konvertert til påhengeren og løser et til tider trasig transportproblem.
Systemet til ZF ble presentert som et konsept for noen måneder siden og ryktene går nå om at kombinasjonen strak aksel og kontraroterende propeller under testing på ukjent fartøy på ukjent sted.
Skilsø 39 med flybridge har alt i seg for å bli en moderne, men likevel tidløs klassiker. Du finner nok rimeligere båter i klassen, men tenk over at norskbygde båters kvalitet i regelen er god nok for resten av verden, mens det motsatte ikke alltid er tilfelle.
Foto: Instagram/Knut Erik Haaheim
Den norske og anerkjente superyachtdesigneren Espen Øino står bak linjene og Ulstein Verft har bygd sin første syperyacht.
Du kan se denne nye Ibiza-kombinasjonen av daycruiser og «bakveggbåt» på messa «Båter i sjøen», 6.- 9. september.
Princess nye R35 (R=revolusjon) blir en orgie ev luksus, karbonfiber og trykknappstyrte sjøegenskaper basert på gyrostyrte foiler.
Twitter icon
e-mail icon