Vinn VHF og båtstereo

Mange flotte premier

Vinn VHF og båtstereo

Har du tatt et blinkskudd i sommer? Send det til oss - og vinn flotte premier.

I sommer bør du ha kameraet klart. Ofte er det øyeblikksbildene som gir de beste blinkskuddene. Bildene som sier mer enn tusen ord eller forteller en historie i seg selv. Kanskje klarer du å fange en spesiell stemning eller et morsomt ansiktsuttrykk?Det gjorde fjorårets vinner av vår fotokonkurranse, Gro Johansen, som tok bilde av sin entusiastiske niese Ronja på båttur i Kvernangen. Bildet ble belønnet med et vanntett digitalkamera. Temaet for konkurransen er, i år som i fjor, båt- og sjøliv.VÅR JURY bestående av fotograf Øystein V. Johannessen (www.oysteinsfoto.no) og pressefotograf Jarle R. Martinsen velger ut de beste bildene og gir sine kommentarer. Bildene kommer på trykk i Båtmagasinet på sensommeren. Slik deltar du:Send dine beste sommerbilder til batfoto@aller.noLegg med en beskrivelse av hvem eller hva som er avbildet. Husk også å oppgi hvem som har tatt bildet. Bildene må være oss i hende før 13. september 2012.Lykke til, og god sommer!Du kan vinne:Beste bilde: Standard Horizon HX851E er en vanntett og flytende VHF levert av utstyrskjeden Seatronic. Radioen har innebygget 12-kanals GPS slik at nødmeldinger (egen DSC-knapp) alltid inneholder nøyaktig posisjon. Prisen er kr 2690. Les mer på www.seatronic.no Nest beste bilde: Micro Marine er et vanntett stereoanlegg til bruk i båt. Den beskjedne størrelsen (76 mm i diameter) gjør at anlegget får plass selv små båter. Utgangseffekten er 4x40 watt, og prisen er 1990 kroner. Premien er levert av Bakken Motor.  I tillegg deler vi ut tre automatisk oppblåsbare redningsvester og fem t-skjorter med Båtmagasinet-logo til gode bidrag i konkurransen. 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.