Velfungerende musikkdings

g4_musicstream.jpg

Music stream gjør musikken trådløs. Foto: Tore Halvorsen
Music stream gjør musikken trådløs. Foto: Tore Halvorsen

Velfungerende musikkdings

G4 music stream er en liten og hendig sak som gjør det mulig å spille musikk fra smarttelefon eller nettbrett trådløst på stereoanlegget i båten.

 Enheten mottar musikk fra telefonen via den trådløse blåtann-tilkoblingen. Mottakeren sender så signalet til stereoanleggets AUX- inngang via kabel. G4 Music stream er veldig enkel å sette opp, og krever ingen forhåndskunnskaper utover en enkel teknisk forståelse.

Om stereoanlegget i båten ikke har AUX-inngang i front, kan RCA-inngangen (phono) på baksiden benyttes for tilkobling (kabler følger med). Den lille dingsen har innebygget batteri som varer i drøyt fem timer, men kan også driftes kontinuerlig via en USB-utgang som plugges i 12-voltsuttaket. Maksimal rekkevidde fra smarttelefon til mottakeren er ti meter, i følge produsenten. Dette stemmer bra med våre målinger.

Gussi Marine G4 Music Stream

Kjekt å ha?

Ja

Pris:

275 kr

Er den verdt prisen?

Ja

Informasjon:

www.watski.no

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.