Velfungerende musikkdings

g4_musicstream.jpg

Music stream gjør musikken trådløs. Foto: Tore Halvorsen
Music stream gjør musikken trådløs. Foto: Tore Halvorsen

Velfungerende musikkdings

G4 music stream er en liten og hendig sak som gjør det mulig å spille musikk fra smarttelefon eller nettbrett trådløst på stereoanlegget i båten.

 Enheten mottar musikk fra telefonen via den trådløse blåtann-tilkoblingen. Mottakeren sender så signalet til stereoanleggets AUX- inngang via kabel. G4 Music stream er veldig enkel å sette opp, og krever ingen forhåndskunnskaper utover en enkel teknisk forståelse.

Om stereoanlegget i båten ikke har AUX-inngang i front, kan RCA-inngangen (phono) på baksiden benyttes for tilkobling (kabler følger med). Den lille dingsen har innebygget batteri som varer i drøyt fem timer, men kan også driftes kontinuerlig via en USB-utgang som plugges i 12-voltsuttaket. Maksimal rekkevidde fra smarttelefon til mottakeren er ti meter, i følge produsenten. Dette stemmer bra med våre målinger.

Gussi Marine G4 Music Stream

Kjekt å ha?

Ja

Pris:

275 kr

Er den verdt prisen?

Ja

Informasjon:

www.watski.no

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

STØRRE OG STØRRE: Mercury er på vannet med ny, rå 450-hester.
Mercury Racing lanserte i dag sin hittil største utenbordsmotor. Med en 4,6 liters V8 på 450 hk med mulighet til å ha inntil seks motorer på samme akterspeil er dette en enorm kraftpakke.
I dag lanserer BRP i USA sin neste store nyhet: Evinrude G2 i3 motorer. Det betyr at også Evinrudes 115 hester snart er på markedet i ny drakt og forbedret utgave.
FULL FART: Hurum Trebåtfestival er i gang, med spennende regattaer og mange arrangementer. Foto: Seilskøyteklubben Colin Archer
Årets utgave av Hurum Trebåtfestival ble en stor suksess, Den offisielle åpningen var fredag med salutt fra dampskipsbrygga og åpningstale av Askers ordfører Lene Conradi på festivalens utescene.
FLAUT: Nordmenn har opplevd mye flaut på sjøen, blant annet i møte med lovens lange arm. Foto: Amund Rich.Løken.
Kaste dreggen i en annen båt? Bli stoppet med for høy promille? Grunnstøte? Les mer om det flaueste nordmenn opplever i båt.
Candela har jobbet i fem år med sin båt som nå altså er klar for lansering.
Den el-drevne hydrofoilen fra Candela Speed Boat i Stockholm er nå klar for test av den første produksjonsmodellen.
En god ting kan ikke skrives for ofte og vi blir stadig spurt om rengjøring av den oppblåsbare. Derfor denne "ønskereprisen": Vi har gjennom årene prøvd «vanlige» vaskemidler på den oppblåsbare jolla uten hell, og fant ut at spesialmidler er det eneste som duger til denne jobben.
NØKLER: Veileder i Kirkens Bymisjon i Tønsberg, Henrik Larsen, fikk nøkler til båten fra Jørn Hennig i Vrengen Maritime. (Foto: Amund Rich. Løken).
-Vær så god, bruk båten hele sesongen. Vi spanderer også drivstoffet, sier Jørn Hennig i Vrengen Maritime. I dag stilte han en Pioner 15 med 20 hesters motor til Kirkens Bymisjon disposisjon i Tønsberg.
GUDMOR: Wenche Myhre stod for den høytidelige dåpen av RS «Odd Fellow III» FOTO: Redningsselskapet/Per S. Larsen
Det ble folkefest ved Honnørbrygga i hovedstaden da redningsskøyta «Odd Fellow III» ble ønsket hell og lykke i sin videre gjerning av gudmor Wenche Myhre.