Utvider alu-satsingen

Nordkapp_705_ranger.jpg

NYHET: Enduro 705 Ranger er tredje båt bygget på aluminiumsskrog fra Nordkapp.
NYHET: Enduro 705 Ranger er tredje båt bygget på aluminiumsskrog fra Nordkapp.

Utvider alu-satsingen

Nordkapp utvider Ranger-serien og lanserer nå Nordkapp Enduro 705 Ranger

Nyheten blir ett av trekkplastrene på messen, «Båter i sjøen» på Aker Brygge, 1-4.september. Her får du mulighet til å se Enduro 705 med aluminiumskrog for første gang. 705-modellen i glassfiber har vært en av Nordkapps bestselgere blant skjærgårdsjeepene. Nå håper produsenten å gjøre suksess med å kombinere det stive aluminiumsskroget med en lekker glassfiberinnredning. 

–Med denne laseringen bekrefter Nordkapp alvoret i sin store satsning på aluminiumbåter i segmentet, «sportslige familiebåter». Nordkapp Enduro 705 Ranger er bygget med aluminiumskrog og glassfiber dekk. Denne kombinasjonen gjør det mulig å utnytte glassfiberens komfort og delikate utseende med aluminiumens sjøegenskaper, skriver Nordkapp i en pressemelding.

Ranger er fellesbetegnelsen på serien fra Nordkapp hvor skroget er laget i aluminium. De to første båtene ble lansert i november 2015. Det var 605-modellen som i første omgang fikk nytt skrog, både som bowrider (avant) og som skjærgårdsjeep (enduro). 

Fakta

CE-kategori: 

C

Produksjonsland: 

Polen

Lengde (meter): 

7.05

Bredde (meter): 

2.30

Vekt (kg): 

1 300

Drivstoff (liter): 

200

Max. antall personer: 

7

Motoreffekt fra (hk): 

150.00

Motoreffekt til (hk): 

250.00

Opplysninger: 

www.nordkapp-boats.no

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.