Targa 64 GT i ny drakt

Targa 64 GT i ny drakt

Bare to år etter at den ble lansert for første gang, kommer sportscruiseren Fairline Targa 64 Gran Turismo i ny versjon med nytt interiør. (18.09.2008)

Av Therese Vågen

Spesifikasjoner
Lengde:
19,25 meter
Bredde:
4,75 meter
Høyde over vannlinje:
5,60 meter
Dybde:
1,35 meter
Drivstofftank:
2.966 liter
Vanntank:
550 liter

Fairline Targa 64 GT ble i 2007 lansert som det nye flaggskipet etter Fairline Targa 62, og skal nå ha fått nytt design med større vekt på fleksible flerbruksareal slik at det blant annet skal bli lettere å bevege seg om bord og nyte måltidene i friluft.

Uteplassens C-formede sittegruppe akter har blitt noe kortere. Her blir det også satt inn et bord som kan justeres elektrisk, og som i tillegg kan gjøres om til en solseng sammen med sittegruppen.

Lugarene skal også bli mer fleksible, og i spisesalongen skal for eksempel sittegruppen kunne benyttes både som spisested eller som en moderne dagseng. En annen forbedring som er gjort skal være bedre og større inngang til akterlugaren. Forbedringene skal ha blitt mulige ved blant annet å senke lettbåtens garasje. Motorkraft er 2 x Caterpillar C18-1015 dieselmotorer, med en toppfart rundt 35 knop.

Targa 64 GT 2009

Targa 64 GT 2009
Targa 64 GT 2009

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.