Suzuki med elektronisk gir og gass

Suzuki_DF150TG.jpg

ELEKTRONISK: DF 175 TG og DF 150 TG  er modellbetegnelsen på Suzukis nyeste motorer med elektronisk gass og gearspak.
ELEKTRONISK: DF 175 TG og DF 150 TG er modellbetegnelsen på Suzukis nyeste motorer med elektronisk gass og gearspak.

Suzuki med elektronisk gir og gass

To nye kraftpakker

To nye motorer fra Suzuki tilbys nå til kunder som ønsker elektronisk gass og gearspak. DF 175 TG og DF 150 TG er modellbetegnelsen på motorene som ellers ikke skiller seg fra de vanlige DF175 og DF150-motorene.

De har begge Suzukis såkalte Lean-burn system, som skal gi optimal forbrenning. Motorene er firesylindrede 16 ventilers rekkemotorer med direkteinnsprøyting og et sylindervolum på 2,6 liter. De to motorene yter, som modellnavnet skulle tilsi, henholdsvis 175 hk og 150 hk ved 5.500 omdreininger. Toppturtallet ligger rundt 6.000 omdreininger og motorene veier ca. 225 kg.

www.erling-sande.no

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.