Sprek kupé-versjon fra Sealine

Sealine_1.jpg

FOR NORDEN: Sealine C330 frir til nordisk publikum med bakvegg og singelinstallasjon.
FOR NORDEN: Sealine C330 frir til nordisk publikum med bakvegg og singelinstallasjon.
Verdenspremiere på norgesvenn

Sprek kupé-versjon fra Sealine

Den første presentasjonen av kupé-versjonen av Sealine 330 finner sted i morgen. Båten har verdenspremeiere under Boot Düsseldorf. Sealine C330 er en videreføring av Sealine S330 som vi testet i desemberutgaven av Båtmagasinet.

Den lukkede kupé-utgaven har definitivt potensiale på det norske markedet. Istedet for skyvetakluke i tekstil, har den nye båten fått elektrisk skyvetakluke i glass og skyvedør i glass ved førerplassen. Dessuten er sidene i overbygget i glass med en dør ved førerplassen som gir adkomst ut på sidedekket. På akterdekket, som har den samme L-sofaen som den åpne søsteren, er det dessuten blitt plass til en kompakt bar og utendørs bysse som kan foldes samme når den ikke er i bruk. I likhet med sport-versjonen har C330 et foldetak i tekstil over uteplassen akter. I forkant av solsengen på ruffen forut har båten fått tilført en sofa med plass til tre personer. Sealine C330 vil bli tilgjengelig med både singel og dobbelinstallasjon. Blant doble motorer kan man velge mellom 2x170 hk eller 2x220 hk, men i singelversjon får man den med både 330 hk og 400 hk. Samtlige fra Volvo Penta. Båtens totale lengde er 10,31 meter, bredden er 3,50 meter og estimert toppfart med største motoralternativ er ca 30 knop.

Ytterligere opplysinger: www.sealine.no

TESTET: Båtmagasinet har tidligere testet S330. Nå er også kupeversjonen klar.

TESTET: Båtmagasinet har tidligere testet S330. Nå er også kupeversjonen klar.

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.