Solvang inn etter Kjelsrud

endre_trondheim_1.jpg

OPPRYKK: Assisterende generalsekretær Endre Solvang skal fungere som leder i KNBF inntil videre.
OPPRYKK: Assisterende generalsekretær Endre Solvang skal fungere som leder i KNBF inntil videre.

Solvang inn etter Kjelsrud

Assisterende generalsekretær Endre Solvang overtar inntil videre som leder i administrasjonen i KNBF.

Assisterende generalsekretær Endre Solvang skal inntil videre fungere som leder i administrasjonen i KNBF, etter at generalsekretær Reidar Kjelsrud sluttet 1. februar. Solvang har vært assisterende generalsekretær i åtte år, med ansvar for organisasjonsarbeid, økonomi, web, medlemsfordeler og prosjekter.Solvang er 52 år og utdannet siviløkonom.
I en pressemelding går det frem at KNBF nå er opptatt av å skape ro rundt lederskiftet og tilføre sekretariatet ny og ønsket kompetanse, spesielt på områdene kommunikasjon og båtpolitikk.
Reidar Kjelsrud fratrådte sin stilling 1. februar, bare 14 dager etter at president Kai Schøne trakk seg fra forbundsstyret. Schøne overlot presidentskapet til sin visepresident, Egil Kr. Olsen. Han skal fungere i vervet i KNBF´s forbundsstyre  frem til valget på neste årsmøte .

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.