Slik gjør du jobben enklere

sonax_praktiskeprodukter.jpg

ENKLERE BÅTPUSS:Med Sonax P-ball og Mequiars Canuba-voks blir poleringsjobben enklere.
ENKLERE BÅTPUSS:Med Sonax P-ball og Mequiars Canuba-voks blir poleringsjobben enklere.

Slik gjør du jobben enklere

I vår flytende testlab tester vi nyttige og unyttige ting for båtfolket. Denne gang Carnuba-voks og poleringsgrepet Sonax P-ball.

Mange er godt i gang med båtpussen, og noen har allerede fått farkosten på vannet. Har du ennå ikke begynt er du kanskje i på jakt etter gode produkter som gjør jobben enklere for deg. Her er to gode hjelpere.

Clas Ohlson har mye nyttig i sine hyller. Sonax P-ball er et poleringsgrep med utskiftbar pad som skal være bedre å holde i og arbeide med enn poleringsgarn eller en fille. Vi har prøvd den, og synes den ergonomiske ballen har noe for seg. Man får godt tak rundt den oransje ballen. Sonax P-ball har fått en plass i vedlikeholdsavdelingen om bord.

Sonax P-ball

Kjekt å ha?

Ja

Pris:

59,-

Er den verdt prisen?

Ja.

Informasjon:

www.clasohlson.no

Superblank med Carnuba-voks
Vi båtfolk jakter hele tiden på det ene superproduktet som gir blankest båt med minst mulig innsats. Så langt ser Carnuba-voks ut til å gi et slående resultat. Båtentusiasten Arne Kr. Steck sverger til Carnuba-voks. Han bruker Mequiars RV/Marine Pure Wax, og vi har sjelden sett et bedre resultat, ikke minst tatt i betraktning at båten hadde ligget ute hele sommeren. Båtpleieprodukter med brasiliansk Carnuba-voks er ingen nyhet, men det er godt kjent i bilkretser at polish som inneholder dette naturmiddelet gir en svært høy overflatefinish.

Mequiars RV/Marine Pure Wax

Kjekt å ha?

Ja

Pris:

Ca 300,-

Er den verdt prisen?

Ja, produktet er drøyt.

Informasjon:

www.bilxtra.no

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.