Skandinavias største flytende båtmesse

Båter i sjøen.jpg

Klart for en ny utgave av den flytende båtmessen "Båter i sjøen" på Aker Brygge i Oslo.
Klart for en ny utgave av den flytende båtmessen "Båter i sjøen" på Aker Brygge i Oslo

Skandinavias største flytende båtmesse

Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.

- Årets båtmesse er en av de mest spennende vi har hatt. Vi står på trappene til elektrifisering av båtbransjen. Kanskje er det som kommer til å bli sjøens svar på Tesla en av båtene som stilles ut på Aker Brygge i år, sier Leif Bergaas.
Og kjøpslysten er allerede tilstede på messen. Blant andre kan Bavaria melde om salg av storbåten E-40, en farkost til 3.4 millioner kroner, rett etter messens åpning.
På årets messe vil publikum blant annet få oppleve: Hele 45 Norges- og verdenspremierer, 30 seilbåter, luksusbåter i 20 millionersklassen med en helt spesiell verdenslansering av Sunseeker Hawk 38, vannscootere, husbåter, banebrytende norsk design, teknologiske innovasjoner og flere nye elektriske båter.
Selv om vi her har nevnt noen av ytterpunktene er fortsatt det største antall båter «normale» familiebåter både for dagstur og overnatting.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.