Siste skrik fra Fairline

Siste skrik fra Fairline

I 2013 kommer denne engelske designkreasjonen på vannet.

Av Lars Kristian Larsen

Farline Targa 45 Open får to lugarer, med totalt fem køyeplasser. Eierlugaren er plassert midtskips, mens gjestelugaren blir plassert forut. Begge får eget toalettrom. Det blir ellers en båt med fokus på sosial uteplass og stor bevegelsesfrihet om bord.

-Å lage en stor og sosial uteplass er vårt viktigste fokus ved Targa 45. Vi har fått plass til ei solselg i full lengde over jollegarasjen, en generøs dinette og sosial plass rundt førerplassen, sier sjefsdesigner Andrew Pope i Fairline boats, i en pressemelding.

Fairline Targa 45 får også en romslig jollegarasje med plass til en liten Williams 285 jet-jolle.

Båten utrustes med Volvo Penta IPS som standard.

Foreløpige tekniske data Fairline Targa 45 Open
Lengde i meter: 13.94
Bredde i meter: 4.04
Køyeplasser: 4-5
Dyptgående: 1 meter
Tørrvekt: 10 tonn
Motor fra-til: 740 til 870 hk
Info: www.stavangermarinesenter.no

(20.01.2012)

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.