Saga-forhandler oppsagt

Saga-forhandler oppsagt

Saga Boats AS har sagt opp Sjøberg Båt AS som forhandler på Østlandet.

Av Hans Due

Saga Boats AS ved Sølve Refsnes har etablert sitt eget forhandlerkontor i Leangbukta i Asker og har sagt opp den mangeårige og velrennomerte forhandleren Sjøberg Båt AS som holder til på Holmen, bare noen få steinkast unna.

- Vi er veldig lei oss for dette, men vi fortsetter med Gozzi og Ibiza-båter og har også fått til en avtale med Suzuki-importøren Erling Sande AS som i tillegg til Ibiza-båtene også har Beneteau, Capelli, HR, Linder, Suzumar, samt norske Morgan-båter i sitt sortiment, sier Knut Sjøberg til Båtmagasinet.

Les også: En helt ny Saga

- Det var en intern uenighet som er årsaken til at Saga Boats AS sa oss opp som forhandler,  sier Sjøberg. - Vi hadde et godt kundegrunnlag for Sagabåter som vi har opparbeidet gjennom mange år, og vi synes det er trist å miste Saga som merke, men vi går videre med nye båtmerker. Akkurat hvilke merker det blir vet vi ikke riktig ennå, sier Sjøberg.

 

(29.02.2011)

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.