Romslig RIB

Romslig RIB

Italienske Capelli Tempest 1000 wa er en 10 meter lang RIB. Men med bysse, toalett og dobbeltkøye under dekk, kan det være fort gjort å glemme seg bort. (09.12.08)

Av Therese Vågen

Capelli Tempest 1000 wa
Capelli Tempest 1000 wa

Via en skyvedør får du tilgang til salongen under dekk, hvor en romslig sittegruppe i forpiggen kan gjøres om til en dobbeltkøye. Her er også plassen utnyttet til et eget område for matlaging med vask, kokeapparat og kjøleskap. Toalettet er plassert separat i eget rom med vask og speil. Med en takhøyde på 1,70 meter er det lagt vekt på lyse tekstiler og materialer i lys eik for å skape større romfølelse.

Wa står for walkaround, som innebærer at du kan gå helt fram til solplassen i baugen på begge sider av styrekonsollen. Akter er det plassert en C-formet sittegruppe som også kan gjøres om til et spisested eller en solseng. Styrekonsollen har førerseter som kan vippes opp slik at du kan stå og kjøre.

Prisen er ikke fastsatt ennå, men i følge importøren Erling Sande AS vil den ligge mellom 1,3-1,4 millioner kroner med 2 x Suzuki DF 300-motorer.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

DE STERKE MERKEVARENE Båtliv og Båtmagasinet slår seg sammen. Her redaksjonssjef Jørn Finsrud (t.v.) redaktør Atle Knutsen og ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.
Norsk Maritimt Forlag AS har kjøpt Båtmagasinet fra Aller Media og slår det sammen med Båtliv.
Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.