Robust helårsbåt

P31_Cabin_DX_7680_1.jpg

KAN TILPASSES: Produsenten legger opp til mer kundetilpasset interiør i den nye 31-foteren.
KAN TILPASSES: Produsenten legger opp til mer kundetilpasset interiør i den nye 31-foteren.
Ny Paragon 31 Cabin

Robust helårsbåt

Paragon Yachts lanserer i høst en ny versjon av sin største modell – Paragon 13 Cabin. Den nye modellen er en omarbeidet versjon der det er lagt vekt på å gjøre båten mer praktisk for helårs bruk. Interiøret kan dessuten tilpasses kundens behov.

Paragon 31 Cabin er ytre sett lik tidligere Paragon 31, men er 40 cm lenger og har en ny eksteriør- og interiørlayout. Båten er i større grad en tidligere tilpasset kommersiell bruk, blant annet gjennom at den nå tåler tyngre motorisering enn tidligere, har bedre plass til ulikt utstyr, systeminstallasjoner og sikkerhetsutstyr.

- Kundene etterspør denne typen båt og det stemmer også godt overens med varemerkets DNA. Den nye 31 Cabin er bedre tilpasset helårsbruk, sier Jonas Göthberg, salgssjef på Nimbus i en pressemelding.

Skroget er forlenget og fribordet hevet for bedre sjøegenskapene og redusere planingsterskelen. 31 Cabin kan leveres med to Volvo Penta D4-300. Akterdekket er helt åpent for å maksimalt stort arbeidsdekk, men kan også leveres med en sammenleggbar sittegruppe. Den store akterporten gjør det mulig å åpne hele akterdekket, og i styrbord D-stolpe er det mulig å montere en ekstra styreposisjon. En annen nyhet på Paragon 31 Cabin er en stor glassdør i bakveggen på styrhuset, noe som gir god adkomst og bra sikt akterover.

Ytterligere opplysninger: www.paragonyachts.se

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.