To rimelige bruksbåter

Suvi_5080_SR_06_15_30993_4.jpg

ENKELT OG ROBUST: Suvi satser på bruksbåter basert på Yamarins skrog.
ENKELT OG ROBUST: Suvi satser på bruksbåter basert på Yamarins skrog.
Finske Suvi utvider

To rimelige bruksbåter

Finske Suvi, som er basert på «gjenbruk» av Yamarins modeller, øker programmet med to nye modeller i 2015.

Suvi 4230 R er en skjærgårdsjeep tilpasset landstedfolket eller de som ønsker en enkel båt til fiske. Suvi 4230 erstatter den eksisterende 4180-modellen. Den nye båten har fått bredere vannlinje og blir anbefalt med 20 hk motor. Båten er dessuten tilpasset for årebruk og blir også tilgjengelig uten styrekonsoll under navnet Suvi 4230 MV. Fra ekstrautstyrslisten kan man velge vindskjerm, bøyle over vindskjermen, rekker, havnetrekk og puter.

SUVI 4230 R er en av årets nyheter fra produsenten av enkle bruksbåter.

Den større Suvi 5080 SR er også en bruksbåt som tar spesielt hensyn til fiskerens behov. Den har et rent og ryddig dekk med åpne flater som gjør det enkelt å bevege seg rundt i båten, samt tilpasset stuveplass for fiskestenger. Konsollen er flyttet lenger frem i forhold til Suvi 5050 SR Uno og Uno CC. Båten blir tilgjengelig med 50 hk utenbordsmotor som minste alternativ.

Ytterligere opplysninger og forhandlerinformasjon: www.termalin.fi

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.