"Ribbet" Goldfish

"Ribbet" Goldfish

LILLESTRØM: Goldfish viser fram sine nye modeller 29 RIB Tender og 36P1 Supersport. Nå kommer Goldfish 23 Tender - strippet for unødvendige detaljer.

Av Therese Vågen

I følge Henrik Sollie i Goldfish Boat skal den nye 23 Tender presenteres allerede neste måned.

- 23 Tender er skapt for å være en bruksbåt som dekker alle behov relatert til et landsted ved sjøen. Den kombinerer rekkevidden til en 30-foter, med båtholdet og anvendeligheten til en tradisjonell landsteds jolle. Skrogdesign, materialbruk og konstruksjon skal gi kunden få en båt som er raskere og mer sjødyktig enn noen annen båt i denne klassen.

Den nye modellen er bygget i Norge med nye produksjonslinjer, og har fått et usminket og direkte formuttrykk.
- Alt overflødig skrellet bort. Du finner ingen elektroniske dubbeditter, løse komponenter eller fikse løsninger. Her er ting designet inn der det har en funksjon, ellers er det utelatt.

Båten leveres med enten 150, 200 eller 250 hk Evinrude E-Tec-motorer. Goldfish Boat tar sikte på å levere 10 båter i år.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.