PartnerPlast AS og Brunswick Marine innleder samarbeid.

PartnerPlast AS og Brunswick Marine innleder samarbeid.

Produsenten av ISY-båtene og båtimportøren Brunswick Maine har inngått avtale om markedsføring og salg av ISY-båtene i Norge

Pressemelding:

Brunswick Marine in Norway er en avdeling av Brunswick Marine som er verdens største produsent av båter og båtmotorer og en del av Brunswick-konsernet. Brunswick Marine er delt i en båtdivisjon og en motordivisjon. Båtdivisjonen omfatter velkjente båtmerker i Skandinavia som blant andre Uttern, Quicksilver, Valiant og Arvor, men også et antall av USAs sterkeste båtfabrikater som Sea Ray, Bayliner, Boston Whaler og Meridian Yachts.
Motordivisjonen er representert ved Mercury Marine. Idag er Mercury Marine Inc. verdens ledende produsent av marinemotorer med Mercury utenbordsmotorer og MerCruiser innenbordsmotorer, som de største profilene.

Brunswick Marine in Norway leverer båter og motorer til et nettverk av forhandlere over hele landet. Blant disse er også båtkjeden Wave.
PartnerPlast AS er en ledende spesialist innen design, konstruksjon og rotasjonsstøping av plast. Det produseres et bredt spekter av produkter innen fire produktsegmenter; seismikk, offshore & subsea, industri og fritid. PartnerPlast AS har kunder over hele verden.
PartnerPlast har vært en innovativ og viktig aktør innen rotasjonsstøping av plast i mange år. Kompetansen som er opparbeidet blir til fulle benyttet ved framstilling av ISY båtene. Sammen med fremragende båtdesignere utvikles båtene med tanke på sikkerhet, sjøegenskaper og styrke. Båtene blir framstilt i polyetylen.
PartnerPlast er ISO-sertifisert, noe som er viktig ved framstilling av båter og som garanterer at kvaliteten holder alle dagens krav.

Stor tro på 2011 sesongen:
Salgs og markedssjef Per Jørgen Røgeberg er godt fornøyd med samarbeidsavtalen.

-PartnerPlast AS er en seriøs og innovativ aktør i markedet. Bevisstheten rundt design og kvalitet gjør at vi er trygge på at ISY-båtene vil bli et viktig tilskudd til forhandlernes sortiment. Forhandlerne våre har tatt godt imot de 3 båtene og alle ser positivt på den kommende sesongen, sier han.

Også den andre parten i samabeidet er tilfreds med den nye situasjonen.
-Avtalen gjør at vi får tilgang til det beste forhandlernettet i Norge. Brunswick er meget seriøse og for oss vil dette samarbeidet gi oss et viktig løft. Vi satser på fritidsmarkedet og da spesielt på båter. Jeg er sikker på at denne avtalen vil gi oss nødvendig grunnlag for ytterligere utvidelse av sortimentet og vi vil gjøre vårt for at samarbeidet skal bli en suksess, sier Ola Stavran, snavarlig for fritidsmarkedet i PartnerPlast AS.

(06.01.2011)

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.