Nytt sporingssystem

ilocatorms500_2.jpg

LITEN: iLOCATOR sporingsenheten (t.v) sender posisjonen til din smarttelefon via en egen app.
LITEN: iLOCATOR sporingsenheten (t.v) sender posisjonen til din smarttelefon via en egen app.

Nytt sporingssystem

iLOCATOR SM500 er en kompakt liten boks på størrelse med en fyrstikkeske.

Sporingsboksen iLOCATOR SM500 er ikke større enn ei fyrstikkeske, men likevel er den spekket med funksjoner.

Den lille boksen utstyres med et SIM-kort som gjør at du får tekstmelding dersom båten beveger seg - når den ikke burde bevege seg. iLOCATOR har innebygget batteri som gjør at senderen fortsatt fungerer selv om ledningen til båtens strømanlegg blir fjernet. GPS-mottakeren er også integrert i den beskjedne boksen.

Innebygget mikrofon
iLocator mottar altså GPS-signaler, og sender så ut båtens posisjon via GSM-nettet. Det er også utviklet en egen app for smarttelefoner som gjør det mulig å se båtens posisjon på et kart. Det er også mulig å sette opp et såkalt GeoFence, et område på en forhåndsvalgt radius som båten ikke skal bevege seg utenfor. Skjer det, varsles du med tekstmelding eller oppringning. Sporingsenheten har nemlig også innebygget mikrofon, som gjør at man kan høre lyden ombord i båten. Hører du stemmer eller motorlyd er det på tide å ta affære.

- Det fine med denne er at den ikke trenger et dyrt abonnement. Det eneste man trenger er et SIM-kort. Gjerne kontantkort, sier Thomas Wiken hos NavyTech, til Båtmagasinet.

Prisen er 1990 kroner inkl moms.

FUNKSJONER - iLOCATOR

  • Innebygget batteri, GPS mottaker og plass til et GSM SIM-kort
  • Gratis APP til Android og iPhone
  • Følg inntil 4 enheter fra samme APP
  • Sett opp GeoFence rundt båten, du varsles med tekstmelding eller oppringning.
  • Følg båten i Google Maps fra APPen.
  • G-sensor alarm hvis båtmotor for eksempel tiltes ned
  • SOS-knapp, Sender din posisjon direkte til inntil 4 andre mobiler
  • VOICE-avlytning -hør hva som skjer der tracker ligger.
  • USB tilkobling for lading eller tilkobling til båtens anlegg

Norsk importør er NavyTech på Høvik.

 

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

STØRRE OG STØRRE: Mercury er på vannet med ny, rå 450-hester.
Mercury Racing lanserte i dag sin hittil største utenbordsmotor. Med en 4,6 liters V8 på 450 hk med mulighet til å ha inntil seks motorer på samme akterspeil er dette en enorm kraftpakke.
I dag lanserer BRP i USA sin neste store nyhet: Evinrude G2 i3 motorer. Det betyr at også Evinrudes 115 hester snart er på markedet i ny drakt og forbedret utgave.
FULL FART: Hurum Trebåtfestival er i gang, med spennende regattaer og mange arrangementer. Foto: Seilskøyteklubben Colin Archer
Årets utgave av Hurum Trebåtfestival ble en stor suksess, Den offisielle åpningen var fredag med salutt fra dampskipsbrygga og åpningstale av Askers ordfører Lene Conradi på festivalens utescene.
FLAUT: Nordmenn har opplevd mye flaut på sjøen, blant annet i møte med lovens lange arm. Foto: Amund Rich.Løken.
Kaste dreggen i en annen båt? Bli stoppet med for høy promille? Grunnstøte? Les mer om det flaueste nordmenn opplever i båt.
Candela har jobbet i fem år med sin båt som nå altså er klar for lansering.
Den el-drevne hydrofoilen fra Candela Speed Boat i Stockholm er nå klar for test av den første produksjonsmodellen.
En god ting kan ikke skrives for ofte og vi blir stadig spurt om rengjøring av den oppblåsbare. Derfor denne "ønskereprisen": Vi har gjennom årene prøvd «vanlige» vaskemidler på den oppblåsbare jolla uten hell, og fant ut at spesialmidler er det eneste som duger til denne jobben.
NØKLER: Veileder i Kirkens Bymisjon i Tønsberg, Henrik Larsen, fikk nøkler til båten fra Jørn Hennig i Vrengen Maritime. (Foto: Amund Rich. Løken).
-Vær så god, bruk båten hele sesongen. Vi spanderer også drivstoffet, sier Jørn Hennig i Vrengen Maritime. I dag stilte han en Pioner 15 med 20 hesters motor til Kirkens Bymisjon disposisjon i Tønsberg.
GUDMOR: Wenche Myhre stod for den høytidelige dåpen av RS «Odd Fellow III» FOTO: Redningsselskapet/Per S. Larsen
Det ble folkefest ved Honnørbrygga i hovedstaden da redningsskøyta «Odd Fellow III» ble ønsket hell og lykke i sin videre gjerning av gudmor Wenche Myhre.