Nytt konsept fra Nordkapp

Nytt konsept fra Nordkapp

Nordkapp Boats varsler utvidelse av modellinja med et helt nytt midtkonsoll-konsept. (06.01.10)

Av Therese Vågen

Nordkapp Enduro 760 er bygget på samme skrog som Noblesse 760, men er nye takter fra båtprodusenten.

Båten er en 7,6 meter lang og 2,55 meter bred midtkonsollbåt med overnatting for to personer under dekk. 
- I Enduro 760 kombineres muligheten for overnatting med skjærgårdsjeepens praktiske åpne løsninger. Båten er spesielt tilpasset den aktive familie som ønsker å kombinere bading, soling, vannsport og fiske. Den store faste solsengen foran konsollen bidrar til at uteplassen utnyttes maksimalt, forteller salgssjef Kjell Olav Frogner.

Utstyr og smarte detaljer skal gjøre Enduro 760 til en attraktiv båt både for familien og sportsfiskere. I tillegg til lugaren leveres kalesje som standardutstyr. Bysse, kjøleskuff, ankervinsj, kartplotter, baugpropell, radio/cd vil også være tilgjengelig ekstrautstyr. Targabøyle, sprayhood eller fast tak er også et alternativ, i følge Frogner. Motoralternativene blir Evinrude E-Tec fra 200 hk til 2 x 200 hk.

Båten blir satt i produksjon i løpet av mars, og skal etter planen presenteres for publikum i løpet av første kvartal 2010.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.