Ny familieorientert Magnum

Buster Magnum E IMG_6484.jpg

ROBUST: Med høyt fribord, kraftig fenderlist og frekk vindskjerm er nye Magnum E Busters store nyhet for 2016.
ROBUST: Med høyt fribord, kraftig fenderlist og frekk vindskjerm er nye Magnum E Busters store nyhet for 2016.
Buster på offensiven:

Ny familieorientert Magnum

Buster Magnum E er høstens store nyhet fra den store finske alubåtprodusenten. E-modellen har fått et radikalt nytt design - og har glassfiberdekk.

Finske Buster lanserer hele fem nyheter høsten 2015. Den mest iøynefallende nyheten er Buster Magnum som har fått et karakterisk design – og glassfiber dekk.
Blant nyhetene i Buster Magnum E, som har fått glassfiberdekk i likhet med de øvrige medlemmene av E-serien, er en dør mellom konsollene som håndteres med et håndgrep, stor badeplattform, godt dimensjonert selvdrenering. Den har også enkel adkomst til akterdekket. Båten tilbys med en rekke motoralternativer fra 150 til 225 hk, og er en mer familieorientert båt enn for eksempel Magnum M5 med en toppfart på ca 45 knop.

Tekniske fakta
Antall personer: 8
Lengde: 6,43 m
Bredde: 2,47 m
V-bunn: 21°
Vekt: 1.050 kg (uten motor)
Motoreffekt: 150-225 hk
Bensintank: 240 liter
CE-kategori: C

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.