Ny Fairline-importør.

Ny Fairline-importør.

Nautic Norway i Bergen er ny importør av Fairline Yachts i Norge. Fairline er tilbake for fullt etter at de ble reddet av russisk kapital i 2016.

Nysatsingen bærer allerede frukter. I år vant Fairline trofeet for beste eksteriørdesign i kategorien 50-80 fot, med Targa 63 GTO. 

    Håpet er at Kombinasjonen av den Italienske superyachtdesigner, Alberto Mancini, de Nederlandske marinearkitektene hos Vripack og Fairlines egne folk skal bringe Fairline til nye høyder.  

    Nautic Norway har 16 års fartstid i båtbransjen. Selskapet er importør av seilbåtmerket Elan i Norge og er forhandler av Windy, Nimbus og Paragon på Vestlandet. Hovedbase er på Hjellestad, 10 minutter fra Flesland flyplass i Bergen. 

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Honda Marine kommer med nye og redesignede BF200, 225 og 250 påhengere. Motorene kommer på markedet på slutten av året.
GODE KREFTER: Alle tunge aktører som jobber med sjøsikkerhet samles på et felles torg på årets "Sjøen for alle".
De største aktørene i Norge som jobber med sikkerhet for fritidsbåtfolk har slått seg sammen for å slå et realt sjøslag for sikkerhet på sjøen. Det skjer på et sikkerhetstorg på årets «Sjøen for alle».
For $ 22 700 kan du nå bli kvitt 95 prosent av båtens krenging i bølger, lover produsenten. Dette er den minste stabilisatoren til Seakeeper, som nå lanseres på Miami Boat show.
Med Volvo Penta som hovedeier, skulle det bare mangle at ikke Seven Marine lanserer en ny gigantmotor med «dobbelt propell». På Miami-messen lanseres to nye modeller på 527 og 577 hester.
Du skaffer deg ikke mange venner med å dra v-åtterne for fri eksos i fredelige kystfarvann. Med dette «grenrøret» kan du velge mellom stille og «rå» lyd.
Den nye serien V-seksere er utviklet på bakgrunn av suksessen med 75, - 150-hesterne. De nye motorene lanseres på Miami-messen.
Ut fra at det enkleste er det beste, er det mange som sverger til den «analoge» dødmannsknappen, - til tross for fikse elektroniske varianter. Er denne det beste fra to verdener?
VOLVO PENTA: Fra september av avvikles Volvo Pentas avdeling i Norge. Svenske Imatech overtar all funksjoner.
Det svenske marine- og industriselskapet Imatech overtar Volvo Pentas virksomhet i Norge.