Ny Fairline-importør.

Ny Fairline-importør.

Nautic Norway i Bergen er ny importør av Fairline Yachts i Norge. Fairline er tilbake for fullt etter at de ble reddet av russisk kapital i 2016.

Nysatsingen bærer allerede frukter. I år vant Fairline trofeet for beste eksteriørdesign i kategorien 50-80 fot, med Targa 63 GTO. 

    Håpet er at Kombinasjonen av den Italienske superyachtdesigner, Alberto Mancini, de Nederlandske marinearkitektene hos Vripack og Fairlines egne folk skal bringe Fairline til nye høyder.  

    Nautic Norway har 16 års fartstid i båtbransjen. Selskapet er importør av seilbåtmerket Elan i Norge og er forhandler av Windy, Nimbus og Paragon på Vestlandet. Hovedbase er på Hjellestad, 10 minutter fra Flesland flyplass i Bergen. 

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

SOLGT: John Magne Hestnes(t.h.) og Arild Risholm i ProNav fortsetter i ProNavs ledelse selv om selskapet er solgt til Japan. Foto: Gunnar Kvassheim, Dalane Tidende.
ProNav og Japan Radio Company har hatt et samarbeid i langt over 20 år. Nå er Egersundselskapet solgt til sin japanske samarbeidspartner.
Den nye Grandezza 37 CA blir presentert på båtmessen i Helsingfors som åpner den 16. august. Den mektige langturbåten med bakvegg er skreddersydd for det nordiske markedet.
Du kjenner kanskje systemet fra sykkelstativer. Nå er systemet konvertert til påhengeren og løser et til tider trasig transportproblem.
Systemet til ZF ble presentert som et konsept for noen måneder siden og ryktene går nå om at kombinasjonen strak aksel og kontraroterende propeller under testing på ukjent fartøy på ukjent sted.
Skilsø 39 med flybridge har alt i seg for å bli en moderne, men likevel tidløs klassiker. Du finner nok rimeligere båter i klassen, men tenk over at norskbygde båters kvalitet i regelen er god nok for resten av verden, mens det motsatte ikke alltid er tilfelle.
Foto: Instagram/Knut Erik Haaheim
Den norske og anerkjente superyachtdesigneren Espen Øino står bak linjene og Ulstein Verft har bygd sin første syperyacht.
Du kan se denne nye Ibiza-kombinasjonen av daycruiser og «bakveggbåt» på messa «Båter i sjøen», 6.- 9. september.
Princess nye R35 (R=revolusjon) blir en orgie ev luksus, karbonfiber og trykknappstyrte sjøegenskaper basert på gyrostyrte foiler.