Ny 50-foter fra Fairline

Ny 50-foter fra Fairline

Fairline lanserer sin nye, romslige Squadron 50 på Southampton boat show i disse dager.

Av Amund Rich. Løken

I tillegg til tre egne lugarer har båten en egen mannskapslugar. To av lugarene har tilhørende, store baderom. Fairline har lagt stor vekt på maksimal plassutnyttelse i den snaut 15 meter lange båten. Det er høyt under taket uansett hvor hen i båten man befinner seg.


ROMSLIGFE LUGARER: Båten har tre separate lugarer, i tillegg til en egen mannskapslugar. Ingenting mangler i kapteinens rom.

I denne utgaven er byssa plassert akter for den store, åpne salongen. Båten har rene, enkle linjer og har et moderne uttrykk både i design og fargevalg. Båten kommer til Norge via den norske Fairlineimportøren Stavanger Marinesenter.

BYSSA: En lekker bysseløsning er plassert langt akter på yachten, bak den store åpne salongen.

Fakta - Fairline Squadron 50
Største lengde: 14.96 m
Største bredde: 4.53 m
Antall køyeplasser: 7
Diesel: 2288 l
Ferskvann: 560 l
Motoralt:
2x Volvo Penta D9-575 (27 knop)
2x Volvo Penta D11-670 (31 knop)
2x Caterpillar C 12-710 (32 knop)

Info: www.fairline.com

 

 

(21.09.2011)

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.