Nettbutikk for båtjenter

Nettbutikk for båtjenter

Yngvill Dal Aavitsland og Erlend Dal Sakshaug har startet nettbutikk der du kan handle alt av båtinteriør.

Båtinteriør.no er den første norske butikken som utelukkende selger interiørprodukter til bruk i og rundt båt.

-Idéen til butikken har utspring i egne erfaringer rundt anskaffelse av fritidsbåt, skriver daglig leder i Båtinteriør.no, Yngvill Dal Aavitsland i en pressemelding.

Nettbutikker som tilbyr GPS'er, baugpropeller, vinsjer og andre tekniske anretninger finnes det i hopetall, men disse butikkene har som regel et svært begrenset utvalg av interiørartikler og utformingen av butikkene retter seg hovedsakelig mot menn. Er du ute etter båttilpasset kjøkkenutstyr, sengetøy, gardiner og liknende må du tråle søkemotorene og bestille en og en vare fra de ulike tilbyderne. Dette kan være både frustrerende og kostbart.

På Båtinteriør.no vil vi samle disse produktene på ett sted og tilføre erfaringen som kreves for å kunne anbefale et produkt fremfor et annet. Kunden skal føle seg hjemme, og bli fristet av store og gode produktbilder, akkompagnert av en tydelig produktbeskrivelse.

Nedslagsfeltet vil i første omgang være Norge, men ønsket på sikt er å utvide til de andre nordiske landene.

www.båtinteriør.no

 

(21.02.2011)

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.