Morgan 485 presenteres på Sjøen for alle

Morgan 485 presenteres på Sjøen for alle

Bever Marin lanserer skjærgårdsjeepen Morgan 485 som er konstruert med tanke på å fungere fint med en 50 hk 4-takt på hekken og med en familie ombord.

I en pressemelding fra Erling Sande AS heter det at førerposisjonen er relativt langt frem i båten. Det er lagt vekt på god ergonomi både stående og sittende. Benken ved førerplass er av den doble typen, med rygg som kan vendes og sittepute som kan vippes opp. Under førerbenken er det stuerom.

Den midtre delen av akterbenken kan vippes opp og brukes som bord. På hver side akter er det gode stuerom.

Ellers er det stuerom både i baugen og i forkant av konsollen.

Det er laget faste plasser til 4 fendere, slik at de er enkle å håndtere og stue.

De syrefaste rekkene er er trukket ekstra langt tilbake for å forbedre sikkerheten og for å gi passasjerene på akterbenken noe å holde i.


Båten er 4,85 m lang og 2m bred. Vekt tom ca 480kg.


Fart med Suzuki DF-50TL ca 30 knop.


Pris: 153690,- med Suzuki DF-50TL og komplett putesett.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

DE STERKE MERKEVARENE Båtliv og Båtmagasinet slår seg sammen. Her redaksjonssjef Jørn Finsrud (t.v.) redaktør Atle Knutsen og ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.
Norsk Maritimt Forlag AS har kjøpt Båtmagasinet fra Aller Media og slår det sammen med Båtliv.
Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.