Mange nyheter på Båter i sjøen

baterisjoenbilde.jpg

Båter i sjøen på Aker Brygge
Båter i sjøen på Aker Brygge

Mange nyheter på Båter i sjøen

Båter i sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse, og arrangeres på Aker Brygge i Oslo 3-6. september.

Allerede nå er det klart at messen får rekordstor oppslutning i bransjen. Totalt 260 båter, hvorav 32 seilbåter og katamaraner og 40 spennende nasjonale og internasjonale nyheter, vil være på plass når dørene åpnes klokken 11.00 torsdag formiddag den 3. september, sier Hege Ousland i Norboat.
Bavaria stiller med åtte
Bavaria Motorbåt stiller med totalt åtte båter, hvorav tre har Norgespremiere og en har verdenspremiere. Samtlige har overnattingsmulighet. At Bavaria stiller ut åtte motorbåter på en og samme båtmesse har aldri skjedd før – heller ikke i Tyskland. Lars Erik Solvang i Bavaria Motorbåt Norge AS sier: - Vi har god erfaring med Båter i sjøen fra tidligere år, og har ambisjoner om å selge bra også under årets messe. Vi har økt salget med 50 % i 2015 sammenlignet med 2014. Aker Brygge danner en perfekt ramme rundt våre produkter, og vi forventer nok noe ekstra interesse knyttet til premierene.

Buster og Yamaha
I 2015 feirer den finske båtprodusenten Buster 60 år som aluminiumsbåtprodusent, og i den forbindelse trekkes det ut en vinner blant alle som tar turen innom standen deres på Båter i sjøen og tegner en tegning – av nettopp vinnerbåten. Yamaha stiller med en 8-hesters påhengsmotor i konkurransen. 

 

OVERSIKT OVER UTSTILLINGEN
 

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.