Litt retro i moderne Chris-Craft

Litt retro i moderne Chris-Craft

Etter suksess med sine nye båter, 21 Capri (med dekk), og Carina (bowrider), lanserer Chris-Craft en helt ny 25 Capri som skal være klar til 2016-sesongen.

Båten er bygd med samme design som den mindre 21-foteren, men er altså betydelig større. Linjene spiller på historikk fra tidligere modeller, og det betyr at det er lagt stor vekt på eleganse.
Stor cockpit
Båten har stor cockpit, svært romslig solseng og i denne utgaven er det gangvei ut til badeplattformen, som for øvrig kan heves hydraulisk for å lage en enda større solplass. Biminitoppen eller kjørekalesje er skjult i garasje under sofa. Capri har den typiske lange, slanke «motorkassen» bak salongen. Det er her det er laget en fin «gangvei» til badeplattform og som samtidig er fundamentet til en gedigen solseng.

CAPRI: Stor salong og elegant "motorkasse" og solseng i den nye 25 fots Chris-Craft 25.
CAPRI: Stor salong og elegant "motorkasse" og solseng i den nye 25 fots Chris-Craft 25.

Store forventninger
25 Capri leveres valgfritt med de helt nye Volvo V8, 5,3 liter med katalysator eller nye Mercury 6,3 V8. Chris-Craft-importøren i Norge, Kragstad AS, opplyser til Båtmagasinet at båten ikke er på plass i Norge før tidlig neste år, men han legger ikke skjul på at det er store forventninger til en moderne Capri som har trekk av historien med seg. Du kjenner igjen en Capri.
LEKKERT: Stor salong i den nye Capril 25 fra Chris-Craft.
LEKKERT: Stor salong i den nye Capril 25 fra Chris-Craft.

Mer informasjon: www.kragstad.no

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.