Leatherman OHT - enhånds multiverktøy

leatherman_OHT_2.jpg

Leatherman OHT (One hand tool) kan brukes med bare en hånd. Prisen er 1199 kroner.
Leatherman OHT (One hand tool) kan brukes med bare en hånd. Prisen er 1199 kroner.

Leatherman OHT - enhånds multiverktøy

Leatherman kommer nå med et multiverktøy der alle funksjonene kan nås med en hånd.

Leatherman er kjent for sine gode multiverktøy. Det er også Gerber, som førstnevnte trolig har hentet inspirasjon fra da de lagde den nye Leatherman OHT. I likhet med Gerbers multiverktøy skyves tangen ut av håndtakene, og verktøyene er plassert på utsiden, og ikke inni som tidligere.  Det er fint om den andre hånda er opptatt.

Med en enkel fingerbevegelse kan hver enkelt av de mange verktøyene vippes ut. Illustrasjoner på utsiden av håndtakene viser også hvilket verktøy som befinner seg skjult inne i håndtaket.

Multiverktøyet kommer i coyotefarge (gråbrunt)  eller helt sort. Det følger også med bæreveske med belteklips. Med i prisen på 1199 kroner får du 25 års garanti.

Samme prinsipp bygger konkurrenten Gerber Freehand (bildet over) på. Også her er verktøyene plasser på utsiden, og de fleste av dem skal være mulig å komme til med bare en hånd. Prisen er 1222 kroner på www.topsecret.no

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.