Kuppstemning på Finn

Kuppstemning på Finn

Sjeldent har det vært så mange båter på finn.no som akkurat nå. Her er tre båter som må betegnes som meget gode kjøp.

Av Lars Kristian Larsen

Høsten er tiden da mange vil selge båten. Kjøperne står imidlertid ikke i kø, og selger blir i mange tilfeller tvunget til å gå ned på pris. For bare et par uker siden var det enda flere båter til salgs på finn.no enn i dag. Men markedet er  tregt, og det er langt mellom båtene som er merket med "Solgt". Enkelte går kraftig ned i pris for å bli kvitt båten.
Her er tre båter som må karakteriseres som svært gode kjøp, selv i dagens marked:


KUPP1: Marex 350 CC Foto:Skjermdump fra finn.no

I cabincruiserklassen finner vi en Marex 350 cabriolet cruiser til den nette sum av 1,5 millioner kroner. Tilsvarende båter ligger ute for 300 000 kroner mer enn prisforlangende på denne. Motoren har kun 151 gangtimer, og utstyrslista er lang. Blant annet har båten komplett navigasjonspakke med radar og autopilot.
Billigste versjon av Marex 350CC kostet i 2006 1.95 millioner kroner.

Se annonsen HER

DAYCRUISER
I daycruisersegmentet selges en 05-modell Askeladden 605 Explorer med 150 hk Mercury Verado til 265 000 kroner. Også et tilsynelatende meget godt kjøp.Motoren fra 2007 har kun vært i drift i 60 timer. Til alt overmål får du henger med på kjøpet. Askeladden er kjent for å lage solide båter med meget gode praktiske løsninger. 605 er intet unntak.


KUPP2: Askeladden 605 Explorer. Foto:Skjermdump fra finn.no

Se annonsen HER


JOLLE

GH har laget kvalitetsbåter siden femtitallet. GH 11 er en av deres mest kjente modeller. Nå kan du få et eksemplar av den velkjente konstruksjonen for bare 17000 kroner. Ikke så billig i selg selv. Men med en 2005 modell femtenhesters firetakter fra Suzuki blir tilbudet svært attraktivt. Rattkonsoll er inkludert.


KUPP3: GH11 med 15 hk Suzuki. Foto:Skjermdump fra finn.no

Se annonsen HER

 

(17.08.2011)

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.